Russel Crowe szorult helyzetben: ilyen, amikor meghunyászkodik az akciósztár

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl -
vita Ryan Gosling Rendes fickók producer kiabálás Joel Silver Russel Crowe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láttad már, milyen, amikor szorul a hurok Ryan Gosling és Russell Crowe nyakán? Nézd meg, hogyan ordítja le a két világsztár fejét a producer Joel Silver.

Ezen a héten jelenik meg Ryan Gosling és Russell Crowe legújabb filmje, a Rendes fickók, amely a hírek szerint jól sikerült, a többi hollywoodi sikerfilmmel ellentétben azonban sok hátránya is van. Például nem egy franchise része, nem is folytatás, eredeti ötleten alapult, így nem áll mögötte egy népszerű számítógépes játék, vagy regény sem.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

A film producere, Joel Silver ennek kapcsán bonyolódott egy tréfás vitába a Russell Crowe-val és Ryan Goslinggal, akik szerinte ha nem teszik oda magukat, esélyük sem lesz az olyan sikerre ítélt produkciókkal szemben, mint az Angry Birds vagy a Rossz szomszédság 2. Íme, a videó:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.