Vujity Tvrtko visszatér a képernyőre? Ezen a csatornán láthatjuk őt újra!

dokumentumfilm köztévé Vujity Tvrtko Duna TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta menesztették az ismert tévést a TV2-től, rengeteg hír röppent fel arról, vajon hol folytatja pályafutását. A legújabb információk szerint a köztévénél fog tevékenykedni.

Az utóbbi időben rengeteg hír született a tévés jövőjéről. Állították, hogy az RTL Klub csap le a tapasztalt műsorvezetőre, de az is szóba került, hogy a délszláv média érdeklődik iránta. A legfrissebb információk szerint viszont a köztévé alkalmazza majd a tévést.

Forrás: TV2

A Duna Tv-n térhet vissza a képernyőre Vujity Tvrtko, ráadásul főműsoridős sávban, legalábbis a Blikk információi szerint. A lap azt írja, Tvrtko Facebook-oldalának tanulsága szerint egy újabb saját filmen dolgozik: forgatott Franciaországban, Kínában és Bosznia-Hercegovinában. A készülő anyagot maga is az élete filmjének nevezte a hivatalos oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.