Hatalmasat esett a vörös szőnyegen Helen Mirren

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
Helen Mirren Cannes 2016 lépcső Cannes-i filmfesztivál esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
70 éves korban ez már nem játék: a színésznő a cannes-i filmfesztiválon botlott meg egy kicsit, és csak négykézlábra ereszkedve sikerült visszaszereznie az egyensúlyát.

Sajnos a "dicsőség 24 lépcsőfoka" még az olyan nagy sztárokat sem kíméli, mint Helen Mirren. A 70 éves színésznő szerda este éppen a The Unknown Girl premierjére igyekezett a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, amikor a lépcsőn elbotlott hosszú csipkeruhája szélében. A képekért kattints ide!

Megvan a 2016-os cannes-i filmfesztivál első elesője Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

A világsztár egyébként éppen egy éve járt hasonlóan ugyanezen az eseményen: akkor a szűkre szabott estélyije volt okolható a balesetért, ám szerencsére akkor sem, és most sem történt nagy baj.

Tanulj Hosszú Katinkától! Ennek köszönheti az úszónő optimizmusáthttp://www.life.hu/sztarok/20160512-hosszu-katinka-uszobajnok-mosolygos-szelfit-posztolt-facebookra.htmlAz ötszörös világbajnok úszó és olimpikon újabb idézettel és egy vidám fotóval köszönt be rajongóinak Facebook oldalán. TV + SztárokOrigoBotrány az Eurovízión! Rosszul számolták a pontokathttp://www.life.hu/sztarok/20160518-rosszul-szamoltak-a-pontokat-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlEgy dán bulvárlap szerint a dán zsűritagot teljesen összezavarta az új pontozási rendszer, és fordítva minősítette a dalokat, mint ahogyan azokat eredetileg szerette volna. TV + Sztárok--Victoria Beckham Eva Longoriával vicceskedett Cannes-banhttp://www.life.hu/sztarok/20160512-victoria-beckham-es-eva-longoria-egyutt-vicceskedett-cannes-ban.htmlA két sztárbarátnő együtt szórakoztatták Snapchaten a rajongóikat. TV + Sztárok--Nem fogod elhinni, melyik világsztár lép fel az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160510-az-eurovizios-dalfesztival-dontojen-justin-timberlake-sztarenekes-lep-fel.htmlA legfrissebb hírek szerint Justin Timberlake lép színpadra a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén. TV + SztárokOrigoFelesége halála óta először lépett nyilvánosság elé Tom Joneshttp://www.life.hu/sztarok/20160509-tom-jones-enekest-felesege-halala-ota-eloszor-fenykepeztek.htmlA világhírű énekes talpig feketében gyászolja szeretett nejét, Lindát, akivel 59 éven át volt együtt jóban és rosszban. TV + Sztárok--Nyílt levélben üzent Benkó Sándor fia a hagyatékon marakodó zenekar tagjainakhttp://www.life.hu/sztarok/20160510-benko-sandor-zenesz-fia-uzent-a-hagyatekon-marakodo-zenekar-tajgainak.htmlA zenész fia szerint a Benkó Dixieland Band tagjai kegyeletsértően viselkedtek, amit nem tudott szó nélkül hagyni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.