Ördög Nóra és Majka ősztől együtt vezet műsort

TV2 Star Academy Majka tehetségkutató Ördög Nóra Majoros Péter műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadonatúj zenei tehetségkutató indul ősszel a TV2-n Ördög Nóra és Majoros Péter Majka vezetésével.

A Star Academy fiatal tehetségei heteken keresztül ideális körülmények között, profi felkészítőtanárokkal és vendég előadókkal készülnek a hétvégi élő show-kra, hogy a nézők és a zsűri szavazatai alapján eldőljön, ki viszi haza a 40 millió forint értékű fődíjat.

Forrás: Tv2

„A Star Academy jelentősége abban rejlik, hogy azon túl, hogy tehetségeket keresünk, olyan felkészülési lehetőséget is kapnak a fiatalok, ami stabil alapot jelent a karrierjük elindításában. Heteken keresztül pontos órarend szerint, profi tanárok készítik fel őket, hogy minél jobban kibontakoztathassák a tehetségüket. Ráadásul a nézők sem maradnak le semmilyen részletről, hétköznap esténként a napi összefoglalókban követhetik kedvenceiket, az élő showkban pedig a zsűrivel együtt dönthetnek az énekesek sorsáról. Egy ilyen nagyszabású műsorhoz pedig egy igazán profi műsorvezetőpáros illik, így a Rising Star után Ördög Nóra és Majoros Péter Majka újra együtt áll majd a kamerák elé" – mondta Ökrös Gergely, a TV2 program és kreatív igazgatója.

Pikali Gerda: “Én vagyok Károly életnedve”http://www.life.hu/sztarok/20160519-pikali-gerda-humorral-es-nevetessel-segiti-rekasi-karolyt-a-gyogyulasban-o-a-szinesz-eletnedve.htmlNem sikerül felépülnie Rékasi Károlynak a motorbalesetéből. Minden segítségre szüksége van, de szerencséjére Gerda pontosan tudja a megoldást. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs életveszélyben volt, de leküzdötte a halálfélelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160519-sebestyen-balazs-eletveszelyben-volt-mikor-a-jeg-ala-merult-de-lekuzdotte-a-halalfelelmet.htmlSaját határait is szereti feszegetni a műsorvezető, nagyon sok extrém kalandban vett már részt élete során. Az egyik ilyennek csaknem tragikus vége lett. TV + Sztárok--Németh Lajos nem jöhet el a TV2-től, amíg nincs meg az utódjahttp://www.life.hu/sztarok/20160519-nemeth-lajos-nem-johet-el-a-tv2-tol-amig-nincs-meg-az-utodja.htmlBár már január óta tudni lehet, hogy Németh Lajos távozik a TV2-től, az időjós mégis képernyőn van még mindig. Kiderült az oka.TV + Sztárok--Bárdos András kiosztotta Freddie-t: "Örülhet a 19. helynek"http://www.life.hu/sztarok/20160518-bardos-andras-kemenyen-kiosztotta-freddie-t-mondvan-csak-nyavalyog.htmlAhogy arró korábban a Life.hu beszámolt, Freddie hazatért Stockholmból, azonban napokig vigasztalatatlan volt az Eurovíziós Dalfesztiválon elért 19. helyezése miatt. Bárdos András azonban most úgy tűnik, megunta, hogy a jóképű magyar énekes megállás nélkül nyavalyog. Legalábbis egy ilyen levél terjed a neten... TV + Sztárok--Russel Crowe szorult helyzetben: ilyen, amikor meghunyászkodik az akciósztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160518-russel-crowe-es-ryan-gosling-szineszekkel-ordibal-joel-silver-producer.htmlLáttad már, milyen, amikor szorul a hurok Ryan Gosling és Russell Crowe nyakán? Nézd meg, hogyan ordítja le a két világsztár fejét a producer Joel Silver. TV + Sztárok--Bundavádak érték Rubint Rékát a Nagy Duett miatt! Reagált a fitneszladyhttp://www.life.hu/sztarok/20160518-bundavadak-ertek-rubint-rekat-a-nagy-duett-miatt-reagalt-a-fitneszlady.htmlSokan gondolják úgy, hogy manipulálták a Nagy Duett versenyét az Alakreform tábor miatt. Rubint Réka reagált a vádakra, közölte, a tornázás nem zavarta volna a felkészülésben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.