Mindennek vége! Daniel Craig nem lesz többé 007-es ügynök

Forrás: Origo -
film Daniel Craig James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi pénzért nem vállalja el újra James Bond szerepét, pedig hatalmas összeget ajánlottak neki a folytatásért.

Nem akar már a titkosügynök bőrébe bújni Daniel Craig, még a pimaszul nagy összegért sem, amit a folytatásért ajánlottak neki. Állítólag 68 millió fonttal, azaz körülbelül 29 milliárd forinttal próbálták meggyőzni őt az alkotók, de a színész hajthatatlan.

Forrás: Origo

Négyszer láthattuk James Bond szerepében, és úgy tűnik, már megelégelte a nagyhatalmú bűnözők likvidálását. Az előző James Bond-filmért 38 millió fontot kapott, amivel az egyik legjobban fizetett 007-es ügynökké vált.

Vörös hajú lesz a következő James Bond?

A brit fogadóirodákban az utóbbi időben megugrott azon fogadások száma, amelyek szerint a vörös hajú Damian Lewis kapja a 007-es ügynök szerepét.
Hatalmasat esett a vörös szőnyegen Helen Mirrenhttp://www.life.hu/sztarok/20160519-helen-mirren-szineszno-elesett-a-cannes-i-filmfesztival-lepcsojen.html70 éves korban ez már nem játék: a színésznő a cannes-i filmfesztiválon botlott meg egy kicsit, és csak négykézlábra ereszkedve sikerült visszaszereznie az egyensúlyát. TV + Sztárok--Kulcsár Edina modelltanfolyamot indít: a kommentelők kiakadtak! http://www.life.hu/sztarok/20160519-kulcsar-edina-modelltanfolyam-a-rajongok-szerint-tul-draga-a-kepzes-kommentek.htmlA világ második legszebb lányának választott modell a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy tanfolyamot indít a modellszakma iránt érdeklődőknek. A követői közül sokan kiakadtak a képzés árán. TV + Sztárok--Kiderült: ennyit kaszálnak az X-Faktor új mentoraihttp://www.life.hu/sztarok/20160519-az-x-faktor-uj-mentorai-toth-gabi-byealex-puskas-peti-es-gaspar-laci-csucsgazsit-kapnak.htmlIgazi csúcsgázsit kapnak az RTL Klub tehetségkutató showműsorának sztárjai. TV + Sztárok--Kínos! Rogyasztva kellett műsort vezetnie Kadlecsek Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160519-kadlecsek-krisztian-az-aktiv-musorvezetoje-rogyasztva-vezetett-musort.htmlA több mint 190 centi magas tévésre nem készült fel az Aktív stábja és díszlete. TV + SztárokOrigoMa 39 éves a Vad Angyal sztárja! Így néz ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20160519-ma-39-eves-natalia-oreiro-a-vad-angyal-sztarja-igy-nez-ki-most.htmlNatalia Oreiro egészen fiatalon elkezdte a szakmát, 8 évesen már a színészkedést tanulta. Egész élete a forgatásokról szólt. A várva várt ismertséget a Vad Angyal hozta el számára. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez nem öregszik! Akár 10 évet is letagadhat az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20160519-jennifer-lopez-enekesno-nem-oregszik-akar-10-evet-is-letagadhat.htmlA popdíva a The Hollywood Reporter legújabb számának címlapján mutatta meg elképesztően jó formáját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.