A Nagy Duett Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A macsó a Nagy Duett színpadán megmutatta, milyen egy kigyúrt rocker, ám Tibi ne volt megelégedve vele.

Az Edda nagy slágerét adta elő Krisztián és mestere, Fésűs Nelly. A macsó rekedten próbálgatta a rockénekes létet. „Egyszer majd be akarom mutatni neked a hangnemet, tudod a dalokat ebbe énekeljük” – mondta Kasza Tibi Krisztiánnak, a zsűritag nem volt megelégedve a macsó énekhangjával.

Forrás: TV2

„Vitatkoznék Tibivel, sokat gyakoroltunk, de vannak versenytársak, akik más szintről indulnak” – védekezett Krisztián. A macsóharcot Cooky értékelése zárta le, amiből ismét egy szót sem értettünk.

Hoppá! Fábry Sándor is csatornát vált? Úgy néz ki!http://www.life.hu/sztarok/20160521-fabry-sandor-stand-up-comedy-est-a-comedy-clubban-a-comedy-central-musoran.htmlÚgy tűnik, Fábry Sándor duplázik a Comedy Centralon, ugyanis két stand-upos előadása is lesz a Comedy Club című műsorban.TV + Sztárok--Hoppá! Pokorny Liára cserélték le a várandós Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20160521-pokorni-liara-csereltek-le-a-varandos-liptai-claudiat-a-central-szinhazban.htmlLiptai Claudia várandóssága egyre jobban látszik, ezért eljött az idő, hogy átvegyék a szerepeit a színházban. Neil Simon Pletykafészek című bohózatában Claire Ganzt például május 25-én már Pokorny Lia játssza.TV + SztárokBódi Sylvi éttermi látványosság letthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-bodi-sylvi-modell-ettermi-latvanyossag-lett-a-fulop-szigeteken.htmlA modell nem mindennapi jelmezben hintázott egy egzotikus vendéglőben, ahol mindenki tekintete rátapadt. TV + Sztárok--Mindennek vége! Daniel Craig nem lesz többé 007-es ügynökhttp://www.life.hu/sztarok/20160520-daniel-craig-nem-vallalja-tobbe-james-bond-szerepet.htmlSemmi pénzért nem vállalja el újra James Bond szerepét, pedig hatalmas összeget ajánlottak neki a folytatásért. TV + SztárokOrigoBotrány! Kifütyülték Kristen Stewartot Cannes-banhttp://www.life.hu/sztarok/20160520-kristen-stewart-amerikai-szineszno-kifutyultek-cannes-ban-a-sztar-csalodott.htmlOlivier Assayas rendező és a színésznő első közös munkája kedvező fogadtatásra talált Franciaországban. Azonban a második, a Personal Shopper című filmjüket már kifütyülték a cannes-i világpremieren. TV + Sztárok--Atya világ! Hihetetlenül megöregedett a Taxi sármos sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160520-hihetetlenul-megoregedett-a-taxi-cimu-filmek-sarmos-sztarja-samy-naceri.htmlNem csoda, hogy az első Taxi-film óta eltelt 18 év nyomott hagyott a sztáron, de látszik, hogy ő is rásegített az öregedésre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.