A Nagy Duett Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett színpadán az egykori élsportoló igazi vadállattá változott.

Kucsera Gábor és Dér Heni, a Madagaszkár című rajzfilm jelmezeit öltötte magára és bár az ének még mindig nem megy Gábornak, legalább jól rázta a szőrös jelmezben.

Forrás: TV2

Liptai Claudiának egy óvoda farsangi ünnepsége jutott eszébe a produkció láttán. „Ebbe a dalba beletetted magadat a koreográfia rendben volt” – mondta Kasza Tibi, Gábornak. „Nem értem, hogy mit nem értek, de atom maki az meg volt” – utalt Szulák Andi.

Hoppá! Fábry Sándor is csatornát vált? Úgy néz ki!http://www.life.hu/sztarok/20160521-fabry-sandor-stand-up-comedy-est-a-comedy-clubban-a-comedy-central-musoran.htmlÚgy tűnik, Fábry Sándor duplázik a Comedy Centralon, ugyanis két stand-upos előadása is lesz a Comedy Club című műsorban.TV + Sztárok--Hoppá! Pokorny Liára cserélték le a várandós Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20160521-pokorni-liara-csereltek-le-a-varandos-liptai-claudiat-a-central-szinhazban.htmlLiptai Claudia várandóssága egyre jobban látszik, ezért eljött az idő, hogy átvegyék a szerepeit a színházban. Neil Simon Pletykafészek című bohózatában Claire Ganzt például május 25-én már Pokorny Lia játssza.TV + SztárokErőss Zsolt felesége, Hilda: "Ágyban, párnák között szeretett volna meghalni, nem a hegyen"http://www.life.hu/sztarok/20160518-sterczer-hildaval-eross-zsolt-felesegevel-a-hegymaszora-emlekeztunk-halalanak-evfordulojan.htmlIdén lesz harmadik éve, hogy Erőss Zsolt eltűnt a Kancsendzöngán. A szomorú évforduló kapcsán Zsolt feleségével, Hildával beszélgettem, aki emlékeztetett arra is, hogy május 25-én lesz 14. éve, hogy Zsolt első magyar hegymászóként meghódította a Mount Everest csúcsát. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs szerint Freddie a stábja miatt lett 19. az énekes az Eurovíziónhttp://www.life.hu/sztarok/20160520-sebestyen-balazs-szerint-freddie-a-stabja-miatt-lett-19-az-enekes-az-eurovizion.htmlBódi Sylvi éttermi látványosság letthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-bodi-sylvi-modell-ettermi-latvanyossag-lett-a-fulop-szigeteken.htmlA modell nem mindennapi jelmezben hintázott egy egzotikus vendéglőben, ahol mindenki tekintete rátapadt. TV + Sztárok--Végre megérkezett a Szívek szállodája plakátjahttp://www.life.hu/sztarok/20160520-vegre-megjelent-a-szivek-szallodaja-plakatja.htmlMostanában nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki egy újabb infó a Szívek szállodája folytatásáról. A legújabb fejlemény pedig, hogy végre megszületett a plakát és a cím is! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.