A pucér társkereső Mátéja: „Nem rejtegettem a merevedésem"

Forrás: Viasat/Szoke Richard -
szex pucér meztelen meztelen társkereső Viasat3 merevedés Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ádám keresi Évát meztelen társkeresőjének második szerelmespárjával beszélgettünk, akik egyáltalán nem titkolták szexuális izgalmukat, hiszen első perctől odavoltak egymásért.

Máté és Evelin kéz a kézben vártak a Viasat3 irodájában, ahol egy kávé mellett merevedésről, jó és rossz élményekről és a szerelmesek közös életéről beszélgettünk.

Forrás: Viasat/Szoke Richard

Működik a kapcsolatotok, kiállta a hazaérkezés próbáját?
Működik teljes mértékben, ahogy látható volt a műsorban, pont úgy odavagyunk egymásért. Az első pillanattól ez egy őszinte érzelem volt kettőnk részéről.

Máté, elfogadtad, hogy Evelin táncoslányként dolgozik? Hiszen ezzel voltak fenntartásaid.
Muszáj volt elfogadnom, mert ezt az első pillanatban kijelentette.

Igaz, azon el kellett gondolkodnom, nálam ez belefér-e,

de láttam rajta, hogy ez neki munka, és elfogadtam, ha őt ez boldoggá teszi, támogatom.

Forrás: Viasat3

Evelin, Máté elmehet bulizni a haverjaival? Mert ez is megbeszélés tárgyát képezte a műsorban.

Elmehet, igen, de kicsit vissza kell fognia magát!

Evelin nagyon fiatal, ettől nem tartottál, Máté?
Mivel ő a koránál sokkal érettebb, ezért nem zavar, nincs semmi problémánk ezzel, simán belefér ez a pár év.

Máté, biztos volt, hogy palástolnod kellett a merevedésed, ezt hogyan leplezted?
Amikor jött az izgalom, azt is felvállaltam, az is én vagyok. Mivel egy párként viselkedtünk, így nem volt semmi kellemetlen azokban a szituációkban,

amikor Evelin előtt merevedésem volt, tudta, miatta van. Nem mentem se a tengerbe, se a fa mögé, és magamat sem intéztem el.

Forrás: Viasat/Szoke Richard

Felismernek titeket, mióta láttak a tévében?
Időnként fel, a múltkor így kaptam ingyenpiát egy bárban!

Evelin, a családod mit szólt, hogy jelentkeztél ebbe a műsorba?
Elfogadták teljes mértékben, hiszen azt is tudják, hogy táncosként dolgozom, a testemből élek.

Máté, láttad már Evelint táncolni?
Oda, ahol dogozik, nem mentem el, de csak nekem otthon már táncolt.

Teljesen ki tud ezzel készíteni, nagyon bejön, amit csinál, bevadulok tőle.


Legrosszabb, legjobb élmény?
Máté: Rossz nem volt! A legjobb pedig az, amikor megláttam Evelint, hatalmas felüdülés volt, amikor megérkezett! Onnantól kisütött a nap!
Evelin: Minden egyes napot élveztem, a legjobb élmény az volt, amikor kettesben ültünk a stégen a szerelem szigetén, és pezsgőztünk.

Forrás: Viasat/Szoke Richard
Hoppá! Felállt a kuki a pucér társkeresőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-felizgult-az-egyik-szereplo.htmlÚjabb szerelmespárt talált el Ámor nyila az álomszigeten, Bongi pedig elárulta, nemcsak belülről, hanem kívülről is megmozgatta Ivi. TV + Sztárok--Újabb szerelmespár hagyta el a pucér álomszigetethttp://www.life.hu/sztarok/20160523-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresojeben-ujabb-szerelmespar-hagyta-el-a-pucer-alomszigetet.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen párkeresőben ismét a romantikáé volt a főszerep. TV + Sztárok--Meztelenül adtak szerenádot a fiúk a pucér társkeresőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-puceran-adtak-szerenadot-a-fiuk.htmlPalackpostán érkezett az üzenet, hogy a pasiknak szerenáddal kell előrukkolniuk, aki pedig leggyengébben bazsevál, annak véget ér a meztelenkedés. TV + Sztárok--A fiúk a "duci" lányt küldtek haza a pucér társkeresőből (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160516-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresobol-a-fiuk-hazakuldtek-egy-lanyt-nikit.htmlAz Ádám keresi Évát társkeresőben a fiúk azt a feladatot kapták, hogy szórjanak ki egy lányt, aki szerintük nem való a paradicsomba. TV + Sztárok--"Az motivált, hogy meztelen lányokat lássak" - A pucér társkereső szereplőjével beszélgettünkhttp://www.life.hu/sztarok/20160503-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskereso-szereplovel-beszelgettunk-petraval-josieval-es.htmlA meztelen társkereső show szereplőit faggattuk, és kiderült, volt, aki kalandvágyból, volt, aki azért jelentkezett, hogy végre láthasson ruha nélkül flangáló szexi fiatal lányokat. TV + Sztárok--Döntsd el te, ki a pucér társkereső legjobb nője!http://www.life.hu/sztarok/20160510-a-viasat3-adam-keresi-evat-legjobb-nojet-keressuk-petu-petra-niki-kloe-vagy-anett-kozul-valogathatsz.htmlA szexi Petra, a vagány Kloé, a felnőttfilmes Petu, a naiv Niki és a visszafogott Anett - ők azok, akik meztelenül próbálnak társra lelni az édenkertben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.