Újabb vita a Bangó családban! Dallopással vádolja Bangó Margitot a lánya

dal család lopás Bangó Margit botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas énekesnő lánya, Marika szerint édesanyja a sajátjának állította be az Elmegyek én a falumba című dalt, amelyet saját bevallása szerint ő szerzett.

Bangó Margit lánya, Marika hazugnak nevezte anyját, mert az Édes Élet egyik adásában a sajátjaként beszélt az Elmegyek én a falumba kezdetű dalról. Az énekesnőt unokája, Tina vette védelmébe, aki szerint Marikának egyetlen szava sem lehet, mivel szerzői jogdíjat kap a szerzemény után.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

„Még egy év sem telt el azóta, hogy legutóbb nagyon összevesztünk. Hogy gondoltam-e, hogy még egyszer eljutunk idáig? Bár mondhatnám, hogy nem, de sajnos az édesanyám mindig tud meglepetést okozni. Nem fér a fejembe, hogy mi a baja.

Egyetlen dolgot szeretnék, hogy végre békén hagyjanak minket a mamával.

Lehet, irigyek, hogy mi boldogságban élünk, és a nézők is szeretnek minket, talán ezt nem tudják elviselni” – mondta el a Blikknek Tina.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Nem szeretem a vitát, a hangos szót” – fogalmazott Bangó Margit. „Tina kiállt mellettem, erős szövetség van köztünk, én is tűzbe mennék érte. Igazságtalan helyzet, amibe ismét keveredtünk, nincs mit mondanom erről. Majd az élet elrendezi a dol­gokat.”

Nem ez az első családi viszály

A család legutóbb Facebookon esett egymásnak: a tavaly ősszel történt konfliktusukról bővebben itt olvashatsz.

Kárász Róbert és gyermeke is ott volt a csillebérci kalandpark-balesetnélhttp://www.life.hu/sztarok/20160524-karasz-robert-es-gyermeke-is-ott-volt-a-csilleberci-kalandparknal-vasarnap.htmlVasárnap szállítottak kórházba 13 gyermeket, akik megsérültek a Csillebérci Szabadidő Központ területén lévő Challangeland kalandparkban. Kárász Róbert és kisebbik lánya is ott volt. TV + Sztárok--Élő adásban káromkodott Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20160524-elo-adasban-karomkodott-liptai-claudia-a-nagy-duettben.htmlLiptai Claudia a vasárnapi A Nagy Duett adása alatt végig csúcsformában volt, csak úgy dőltek belőle a poénok. Volt azonban egy pillanat, amikor méregbe gurult, és olyat tett, amit nem szokott, pláne élő adásban. TV + Sztárok--Könnyek között vallott Farm Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20160524-farm-gabort-meglatogatta-a-baratnoje-a-fiu-meghatodott.htmlA végjátékhoz érkező Farm az utolsó héten meglepetéseket tartogat a szereplők számára. A hétfő Gábor napja volt, a fiúhoz kedvese Lilian és VV Aurélió érkezett. TV + Sztárok--Hoppá! Felállt a kuki a pucér társkeresőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-felizgult-az-egyik-szereplo.htmlÚjabb szerelmespárt talált el Ámor nyila az álomszigeten, Bongi pedig elárulta, nem csak belülről, hanem kívülről is megmozgatta Ivi. TV + Sztárok--A lányok egymást kényeztették a pucér társkeresőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresojeben-a-lanyok-egymast-kenyeztettek.htmlAz új lány Ivi Angel érkezése jót tett a kis társaságnak, ő pedig tüstént neki is látott, hogy a feszült Petut lelazítsa. TV + Sztárok--Botrány! Durván támadják Leonardo DiCapriót http://www.life.hu/sztarok/20160523-leonardo-dicaprio-nagy-kornyezetvedo-most-tamadjak-a-magangepe-miatt.htmlA színész a környezetvédelem igazi élharcosa, ezért mellőzi a dezodort, és nem fürdik túl gyakran. Most mégis támadják őt, méghozzá egy nem akármilyen dolog miatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.