Könyvet ír Istenes Bence?

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
könyvírás Istenes Bence Hagyjál főzni! vicc RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető vagány kijelentést tett, méghozzá, hogy írásra adja a fejét, vajon mit történhetett?

A Hagyjál főzni! kedd esti adásában ismét a Kondorosi családnak: Helgának és Gizinek kell majd megpróbálnia lefőznie az ellenfelét. A héten ugyebár módosultak a főzőshow szabályai: továbbra is az a család nyeri a 200 ezer forintot, aki finomabb ételt főz, továbbjutni viszont csak az fog, aki az elkészített fogással nem kenyerezi le Vajda Pierre ételkritikust. Istenes Bence egy rögtönzött főzőiskola keretében próbál meg segíteni ma este a héten már másodjára próbálkozó Helgának a konyhában, hátha ezáltal sikerül végre összekapnia magát és elvinnie a 200 ezer forintos nyereményt.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Hamarosan a könyvem is megjelenik majd erről és akkor otthon bővebben is elolvashatod" – viccelődött Bence Helgával.

Soma úgy érzi, 50 évesen a startvonalon vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160524-soma-mamagesa-eloadomuvesz-ugy-erzi-otven-evesen-a-startvonalon-van-es-o-mar-uj-generacios-otvenes.htmlAz előadóművész szerint ő már az új generációs ötvenesekhez tartozik, és sokkal jobban érzi magát, mint 20-30 évvel korábban. TV + Sztárok--A pucér társkereső Mátéja: „Nem rejtegettem a merevedésem"http://www.life.hu/sztarok/20160524-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-pucer-tarskeresojenek-mateja-nem-rejtegette-a-merevedeset.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen társkeresőjének második szerelmespárjával beszélgettünk, akik egyáltalán nem titkolták szexuális izgalmukat, hiszen első perctől odavoltak egymásért. TV + Sztárok--Ismét hatalmasat bakizott az M1 bemondónője!http://www.life.hu/sztarok/20160524-meszes-boglarka-a-hetfo-esti-vilaghiradoban-bakizott.htmlA húsvéti nyelvbotlás nem az első és nem is az utolsó hiba volt a tévézés történetében, mégis emlékezetes marad. A bemondó ismét eltévesztett egy szót, sajnos hasonlóan szerencsétlenül. TV + Sztárok--Kárász Róbert és gyermeke is ott volt a csillebérci kalandpark-balesetnélhttp://www.life.hu/sztarok/20160524-karasz-robert-es-gyermeke-is-ott-volt-a-csilleberci-kalandparknal-vasarnap.htmlVasárnap szállítottak kórházba 13 gyermeket, akik megsérültek a Csillebérci Szabadidő Központ területén lévő Challangeland kalandparkban. Kárász Róbert és kisebbik lánya is ott volt. TV + Sztárok--Botrány! Durván támadják Leonardo DiCapriót http://www.life.hu/sztarok/20160523-leonardo-dicaprio-nagy-kornyezetvedo-most-tamadjak-a-magangepe-miatt.htmlA színész a környezetvédelem igazi élharcosa, ezért mellőzi a dezodort, és nem fürdik túl gyakran. Most mégis támadják őt, méghozzá egy nem akármilyen dolog miatt. TV + Sztárok--Meztelenül adtak szerenádot a fiúk a pucér társkeresőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-puceran-adtak-szerenadot-a-fiuk.htmlPalackpostán érkezett az üzenet, hogy a pasiknak szerenáddal kell előrukkolniuk, aki pedig leggyengébben bazsevál, annak véget ér a meztelenkedés. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.