Megkérte párja kezét Farm Attila - A játék után jöhet az esküvő

Forrás: rtl -
Farm Attila Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy Gábort szerelme, Cintiát rég nem látott édesapja, úgy Attilát kedvese, gyermekéne édesanyja látogatta meg a Farmon. Az indulatatkezelési problémákkal küzdő játékos ezúttal határtalanul boldog volt.

"Szonja szikrázik, tele van energiával, gyönyörű, szép, olyan, mint a facsemeténk. Fel vagyok töltődve, hiszen a boldogság házhoz jött. Komolyan a tanyát el tudnám tolni most, olyan boldog vagyok" - mondta a látogatást követően Attila, aki többször is elsírta magát a lány látogatása alatt. Különösen elérzékenyült, amikor Szonja a kislányukról beszélt.

Sőt, Attila ugyanis azok után, hogy egy hamutálcát készítve megkérte a lány kezét, a látogatás során közölte a lánnyal, hogy feleségül veszi, ha elhagyja a Farmot.

Forrás: rtl

Galla Miklós: „Megtanultuk megbecsülni a barátságot Andrással"http://www.life.hu/sztarok/20160525-galla-miklos-humorista-es-laar-andras-eloadomuvesz-egyutt-lepnek-fel-a-bekules-utan.htmlLaár András és Galla Miklós újra együtt lép színpadra, igaz az abszurd humor két nagyágyúja, eddig külön utakon járt, tavaly közel húsz év után kibékültek, amelyről, Galla Miklóst faggattuk. TV + Sztárok--Keményen leoltották Freddie-thttp://www.life.hu/sztarok/20160525-bulvarkoktelban-liptai-claudia-freddie-gonczi-gabor-fabry-sandor-presser-gabor-kanye-west-byealex.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel. TV + Sztárok--Berki Krisztián: "Egymilliót is fizettem volna, hogy ránk szavazzanak"http://www.life.hu/sztarok/20160525-berki-krisztian-fizetett-volna-a-tovabbjutasert-a-macso-mindent-megtett-a-gyozelemert.htmlA Nagy Duett hétvégi kiesői, azaz Fésűs Nelly és Berki Krisztián őszintén válaszoltak a Blikk olvasói által feltett kérdésekre. A macsó hozta a szokásos formáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.