Berki Krisztián: "Egymilliót is fizettem volna, hogy ránk szavazzanak"

Forrás: TV2 -
Nagy Duett Fésűs Nelly műsor Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett hétvégi kiesői, azaz Fésűs Nelly és Berki Krisztián őszintén válaszoltak a Blikk olvasói által feltett kérdésekre. A macsó hozta a szokásos formáját. 

A nézők vasárnap úgy döntöttek, hogy a népszerű páros számára elérkezett a műsor vége. A kiesés után Fésűs Nelly és Berki Krisztián a Life.hu riporterének is elmondta, hogy mit szóltak a közönség és a zsűri döntéséhez. Most pedig a Blikk vendégeként válaszoltak a kiváncsi kérdésekre.

Forrás: TV2

"Amennyiben az őszi műsorstruktúrában lesz Sztárban sztár, Nellyt én odavárom, mert igazi sztárt faragtam belőle. A Majkát vagy a Kaszát szívesen megnézném a Sztárban sztárban, és akkor végre beülhetnék a zsűriasztal mögé. Epekedve várom ezt a pillanatot. Még a gázsimról is hajlandó vagyok lemondani. (...) Egymilliót is fizettem volna, hogy ránk szavazzanak...(...) - olvasható a sztár válaszai között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.