Új fejlemény Kállay-Saunders András verekedési ügyében

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
verekedés börtön Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnek most a fellépései helyett egy egészen más ügyre kell koncentrálnia. Három évvel ezelőtti verekedése miatt kell hamarosan felelősséget vállalnia.

Kállay-Saunders András néhány évvel ezelőtt verekedésbe keveredett a Hajógyári-szigeten. Állítólag szerelmét, Tolvai Renit és barátját, Kayode Olapade Abelt védte egy ötfős társaság ellen.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Egyik tagjuk arc- és orrcsonttörést szenvedett, a másik pedig agylebenyzúzódást, de az énekes nem tartja magát bűnösnek, ügyvédje is hasonló véleményen van. “Úgy vélem, ügyfelem nem lesz büntethető. Jogos védelmi helyzetben cselekedett, senkinek nem okozott sérülést, és szerepe javarészt tisztázódott olyannyira, hogy még a vádhatóság sem tartotta indokoltnak, hogy letöltendő börtönbüntetést kérjen rá” - mondta a Blikknek dr. Magyar György.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.