Csalással vádolják Rubint Rékát - Megszólalt a fitneszlady is

Rubint Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kolléganőjének próbált segíteni Réka, amikor arra buzdította rajongóit, szavazzanak rá egy anya-lánya fotópályázaton. A többi versenyző felháborodott. 

„Tiltakozom! Ez nem tiszta verseny! Egy híresség barátnője is részt vesz benne, akire nyíltan szavaztatva van a híresség rajongótábora! Ez kicsit sem tisztességes a többi anyukával szemben!” – írja az egyik csalódott nevező. „Nem igazságos!!!! Itt mindegyik anya-lánya gyönyörű!!! (....) De a tény, az tény, ez most nem igazságos....” – tette hozzá.

Az ügyben Rubint Réka is megszólalt, aki nem érzi jogosnak a vádakat: „Nincs benne a versenyszabályzatban, hogy Rubint Réka nem lájkolhat, vagy nem buzdíthat lájkolásra. Ezen az alapon az is csalásnak számított volna, amikor megosztottam a Facebookomon, hogy A Nagy Duettben szavazzanak Norbiékra, vagy amikor egy iskolának gyűjtöttem szavazatokat, hogy zöld udvart kapjon. Ebben a versenyben is bárkinek megosztottam volna a képét, aki erre kér” – nyilatkozta.

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.