"Más is húsból van, mégis megfogod" - Durva szópárbaj a Hagyjál főzni! adásában!

videó Istenes Bence főzés műsor Hagyjál főzni!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű főzőműsor ma esti, évadzáró adásában ismét Vajda Pierre kedvencei csapnak össze a konyhában. Ezúttal Rebeka és anyukája, Edit lesz az ellenfele Norbinak és Katinak, aki kétség kívül a show legszabadszájúbb anyukája.

Kati ezúttal sem fogja vissza magát. "Jaj, de undorító" - kommentálja a húsvágást Rebeka. "Más is húsból van, mégis megfogod" - bíztatta Rebekát a maga sajátos módján az ellenfél csapat anyukája, Kati. Rebekának azonban nem sokat ért a szellemes hasonlat, és a továbbiakban is sikoltozva szeletelte a húst.

Legyőzte az idő a 70 éves Goldie Hawnt - Fürdőruhás fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160527-a-70-eves-goldie-hawnt-sem-kimelte-az-ido-vasfoga.htmlA 70 éves színésznő épp megmártózott a vízben, amikor a paparazzik lencsevégre kapták, és igen, bebizonyosodott, hogy még Goldie Hawn is halandó, és nyomott hagyott rajta az idő vasfoga.TV + Sztárok--Már külföldön is felfigyeltek Palvin Barbira, aki egyre többet van Lewis Hamiltonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20160526-palvin-barbara-modell-lewis-hamiltonnal-strandolt-monacoban.htmlA magyar modell ezúttal Monacóban strandolt egyet a Forma-1-es pilótával. TV + SztárokOrigoSzexi bikiniben mutatta meg testét ÉNB Karolahttp://www.life.hu/sztarok/20160526-enb-karola-szexi-bikiniben-mutatta-meg-testet-facebook-oldalan.htmlAZ Éjjel-nappal Budapest sztárja Instagram oldalán tette közszemlére nyári alakját. TV + SztárokOrigoBeyoncé és Jay-Z között már az ágyban sem stimmel valamihttp://www.life.hu/sztarok/20160526-beyonce-es-jay-z-kozott-mar-az-agyban-sem-stimmel-valami.htmlA házaspár egyik ismerősre elárulta, hogy a pár szexuális élete is, illetve a hiánya is hozzájárult ahhoz, hogy Beyoncé és Jay-Z házassága válságba került. Persze felmerül a kérdés: Vajon ez az ok, vagy az okozat? TV + Sztárok--Bruce Willis imádja, ha a tekintetét beszippantja a popók örvényehttp://www.life.hu/sztarok/20160525-bruce-willis-imad-a-nok-popojaban-gyonyorkodni.htmlA kis hamis! Bruce Willis 61 évesen sem vesz vissza a tempóból, ráadásul felesége szeme láttára nézegeti fiatal lányok hátsóját. TV + Sztárok--Kanye West egykori testőre bosszút állt! Megdöbbentő dolgokat árult el a sztárrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160525-kanye-west-egykori-testore-bosszubol-megdobbento-dolgokat-arult-el-a-sztarrol.htmlLehet, hogy a sértődöttség vezérli, lehet, hogy nem, de Kanye West volt testőre, Steve Stanulist meglepő dolgokat árult el a rapperről: betegesen féltékeny, még a lift hívógombját sem hajlandó megnyomni, kiakad, ha a kocsi anyósülésén kell utaznia, és nem ismeri azt a szót, hogy bocsánat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.