Kiderült, hogy miért szólt be a feleségének Andy Vajna - Videó!

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
amfAR gála Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timinek hála mi is bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan néz ki a vörös szőnyeges bevonulás a háttérből. Az élő felvételt Andy Vajna mondata zárta: Gyere, mert mi nem vagyunk sztárok! Andy most azt is elárulta, hogy miért utasította feleségét a távozásra.

Mint, arról mi is beszámoltunk, a napokban Vajna Timitől kaptunk egy kis kóstolót abból, milyen is az amFAR gála. Timi élőben jelentkezett be a szőnyegről, és amikor a férjére irányította a kamerát elmondta, hogy a legelső amfAr gálát férje rendezte, a Cliffhanger, vagyis a Függő játszma című film idején, a kilencvenes években. Ekkor Andy gyengéden utasította feleségét: “Gyere, mert mi nem vagyunk sztárok!”

Ám most végre a Andy elmagyarázta, miért is mondta ezt a feleségének.

Állatpornó: "Magyarország, ha burkoltan is, de egyik fellegvára ennek a tevékenységnek"http://www.life.hu/news/20160527-allatokkal-szerveztek-orgiat-a-magyar-netezok.htmlAz internet legmegdöbbentőbb magyar bugyraiba tekintett be az egyik napilap. Egy nyilvános fórumon saját kutyájukat kínálják fel az emberek a beteges vágyaik kiélésére, ráadásul csak tavaly 162 milliós bevétele volt egy cégnek, ami ezzel foglalkozik. News--Kiakadt a világ a népszerű tévés sebész viselkedésén - Rátámadt a lányárahttp://www.life.hu/news/20160527-kiakadt-a-vilag-a-nepszeru-teves-sebesz-viselkedesen-aki-ratamadt-a-lanyara.htmlBrutális támadás áldozata lett egy 22 éves lány, ráadásul a saját apjának "hála". A sebész egyébként nemcsak a szakmájában elismert, hanem egy népszerű tévéshow-ban is megfordult. News--Felgyújtották a kicsinyeit védelmező vadkacsát Kőbányánhttp://www.life.hu/news/20160527-felgyujtottak-a-kicsinyeit-vedo-vadkacsat-kobanyan.htmlA súlyos égési sérülései miatt még legalább egy napig szenvedhetett a vadkacsa mielőtt elpusztult. Az elkövetőket továbbra is keresik. News--Öt éve halott férfi maradványait rejtette egy szardíniai lakáshttp://www.life.hu/news/20160527-ot-eve-halott-ferfi-maradvanyait-rejtette-egy-szardiniai-lakas.htmlEgy öt évvel ezelőtt elhunyt férfi holttestére bukkantak csütörtökön Szardínia szigetén.NewsOrigoFél London keresi azt az idős házaspárt, akik egy menő techno buliban pörögtek a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20160518-fel-london-keresi-azt-az-idos-hazaspart-akik-egy-meno-technobuliban-porogtek-a-hetvegen.htmlIgazán nagy sajtóvisszhangot váltott ki egy 70 év fölötti házaspár hétvégi kiruccanása: a páros felkereste London legmenőbb klubját, tequilázgattak és elektronikus zenére lassúztak. NewsOrigoEgy óra alatt elkapkodták az összes jegye a Red Hot Chili Peppers-koncertrehttp://www.life.hu/news/20160513-egy-ora-alatt-elkapkodtak-az-osszes-jegy-a-red-hot-chili-peppers-koncertre.htmlAhogy korábban megírtuk, 20 év után először lép fel Magyarországon a Red Hot Chili Peppers. A banda szeptember 1-én, a Budapest Sportarénában lép fel, de azoknak, akik még nem vettek jegyet, van egy rossz hírünk: 1 óra leforgása alatt az összes elfogyott. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.