Liptai Claudia a stúdióból megy a szülőszobára?

terhesség TV2 Sztárban sztár szülés Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színháztól elbúcsúzott a színésznő, azonban a tévék képernyőjén még biztosan láthatjuk A Nagy Duett lezárásáig, és könnyen lehet, hogy még tovább.

Fájó szívvel búcsúzott a második gyermekével várandós Liptai Claudia a színháztól, ahonnan azért kellett távoznia, mert az ott alakított karakterekkel nem lehet összeegyeztetni a terhességet. A televíziótól azonban még nem köszön el a műsorvezető.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

A Nagy Duett adásaiban még láthatjuk tündökölni Claudiát, és azután sem biztos, hogy leköszön. A Bors információi szerint ugyanis ősszel ismét a Sztárban sztár zsűritagja lesz a műsorvezető, aki akkor már a terhességének 3. trimeszterében lesz. Eddig az őszi műsorok október elején indultak, Claudia pedig novemberre várja a második gyermekét. Így az is lehet, hogy a stúdióból indul majd a kórházba. A lap megkereste Claudiát, akinek menedzsmentje eddig még nem reagált, a TV2 viszont igen. “Korai lenne még a TV2 őszi műsorstruktúrájáról beszélni. A várható műsorokról és azok szereplőiről időben értesítjük majd nézőinket és a sajtó képviselőit is” – írta a csatorna sajtóosztálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.