Farm Attila: "Elkezdtem inni, de egy idő után már nem volt elég az alkohol"

Forrás: rtl -
Farm Attila Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farm Attila a legtöbb kritikát lobbanékony természete és szemmel láthatóan gyenge idegei miatt kapja játékostársaitól és a nézőktől is. Kiderült, a férfitól korábban nem állt távol az ital, nyugtatózott, és depresszióban szenvedett. 

Attila pár éve Amerikában akarta újrakezdeni az életét, de börtönbe került, mert ittasan balesetet okozott egy motorral. "Nagyon sokáig voltam munkanélküli, hiába próbáltam állást találni, csak alkalmi lehetőségeim adódtak. Pedig az az ember vagyok, aki megfogja a munka végét, de sajnos ezt nem tudtam bebizonyítani sehol. Szörnyű volt az az érzés, hogy anyám tart el engem, aki egyébként is rokkantnyugdíjas, és segítségre szorul. Elkezdtem inni, de egy idő után már nem volt elég az alkohol, így gyógyszerekkel próbáltam tompítani az agyam" – vallotta be a Farmra költözése előtt a Blikknek Attila, aki az életmódja következtében kórházba került.

Forrás: rtl

"Bevallom, akkor eléggé megijedtem. Több napig voltam bent, volt időm gondolkodni, és el is határoztam, hogy ez így nem mehet tovább" - tette hozzá a játékos, akinek azóta új párkapcsolata van, szerelmükből pedig egy kislány is született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.