Feladta a játékot a Farm nagy győzelemesélyese - Behozhatatlan előnyre tett szert az ellenfele

Forrás: rtl -
Farm Attila Farm Cintia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ügyességi párbajban mérkőzött meg egymással Farm Attila és Cintia. A Farm két legnagyobb szájú játékosa egymásnak feszült, ám csak egyikük maradhatott. 

A párbaj kezdetén egy sárral teli, iszapos, agyagos árokból téglákat kellett gyűjteniük a játékosoknak, amelyek közül három-három rejtette azt az egy kulcsot, ami nyitotta az átjárót a párbaj következő lépcsőjéhez, ahol kovakővel kellett tüzet csiholniuk a versenyzőknek.

Attila már ennél a fázisnál lemaradt, csak nem találta a jó kulcsot, Cintiának pedig közben sikerült meggyújtania a tüzet és a fáklyát. Ekkor Attila feladta a játékot és átkísérte, a végén pedig nagy ölelkezéssel gratulált Cintiának, aki nagyon jól tette, hogy heti gazdaként magát jelölte párbajozni.

Így a Farm fináléjába Cintia, Gergő és Gábor jutott be. Egyikük nyeri a 20 millió forintot. Arról, hogy ki viszi haza a pénzt, a nézők döntenek.

Farm Attila: "Elkezdtem inni, de egy idő után már nem volt elég az alkohol"http://www.life.hu/sztarok/20160528-farm-attila-munkanelkuli-volt-ivott-nyugtatozott.htmlFarm Attila a legtöbb kritikát lobbanékony természete és szemmel láthatóan gyenge idegei miatt kapja játékostársaitól és a nézőktől is. Kiderült, a férfitól korábban nem állt távol az ital, nyugtatózott, és depresszióban szenvedett. TV + SztárokOrigoSzuper, friss hírek Kulka Jánosról - Egy barátja mesélt boldoganhttp://www.life.hu/sztarok/20160528-kulka-janos-szinesz-egyre-jobban-van.htmlSokkal gyorsabban gyógyul Kulka János, mint ahogyan azt eleinte jósolták. A színész egy hete otthonában lábadozik, és a történtekhez képest jól van. TV + Sztárok--Ilyen még nem volt: saját magát küldte párbajozni a Farm játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20160527-sajat-magat-kuldte-parbajozni-a-farm-jatekosa-cintia.htmlA nézők közül biztosan csak kevesen számítottak erre a húzására. Hogy jól tette-e, holnap kiderül. TV + SztárokOrigoMegszűnik Friderikusz Sándor műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20160527-megszunik-friderikusz-sandor-musora-az-atv-n.htmlA csatorna könnyedebb hangvételű műsort bízna Frideikuszra ősztől. TV + Sztárok--Csalással vádolják Rubint Rékát - Megszólalt a fitneszlady ishttp://www.life.hu/sztarok/20160527-csalassal-vadoljak-rubint-rekat-egy-anya-lanya-fotopalyazatban.htmlEgy kolléganőjének próbált segíteni Réka, amikor arra buzdította rajongóit, szavazzanak rá egy anya-lánya fotópályázaton. A többi versenyző felháborodott. TV + Sztárok--Alakul a mentorbotrány! Megszólalt az RTL Klub az X-Faktorral kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160524-megszolalt-az-rtl-klub-az-x-faktor-mentorbotranyaval-kapcsolatban.htmlMint korábban a Life.hu megírta, idén ősszel újraindul az RTL Klub X-Faktor című műsora, amelynek mentorai a szóbeszéd szerint Tóth Gabi, Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex lesznek. Tóth Gabit, Puskás Petit és Gáspár Lacit azonban annak idején a konkurens tévécsatorna, a TV2 tehetségkutató műsorában, a Megasztárban fedezték fel, ími állítólag többeknek szúrja a szemét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.