Friderikusz Facebook-posztja alatt háborognak a nézők - "Csalódás"

Forrás: MTI/Földi Imre -
ATV Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, megszűnik az ATV-n Friderikusz műsora. A csatorna döntését, miszerint ősztől könnyedebb hangvételű műsort terveznek, Friderikusz Sándor a Facebookon tette közzé. A nézők most méltatlankodnak, sokan arról írnak, hogy kedvenc műsorukat "veszik el" tőlük. 

A kommentekből szemezgettünk:

"Nem értem miért kellene könnyebb hangvételű műsor,hiszen ez ettől volt nem mindennapi, érdekes, különleges, figyelemfelkeltő...a könnyebbik kategóriàból van elég..."

"Nagyon szerettem ezt a műsort! Kár, hogy befejeződik! Nagyon sok olyan ismerethez lehetett jutni, amihez máshol nem. Sok olyan embert ismerhettünk meg akiket máshol nem lehet látni, pedig tudásuk, személyiségük igazán indokolná minden szélesebb körű megismerhetőségüket. Példaként állítottuk őket tizenéves családtagjaink elé. Csak remélni tudom, hogy az új műsor nem megy el a többi csatorna silány minőségű, celebeket termelő műsorai felé. Bízom Sándor igényességében, amit a mi nevünkben is képvisel és - reményeim szerint - nem ad fel! Bízom abban, hogy a könnyedebb hangvétel is értékeket fog képviselni! Sok sikert kívánok mindehhez!"

"Én NAGYON szerettem ezeket a komoly témákat! Ön mindig elképesztően felkészült bármilyen témában! Várjuk nagyon az őszi visszatérést, remélem sikerül megállapodnia a csatornával!!!!!!!"

Forrás: MTI/Földi Imre

"Ez ugye csak vicc?? Nem akarom elhinni,hogy ezt a műsort megszüntetik annyira kedveltük,nagyon jó témákkal kérdésekkel fűszerezve!! Nem szívesen teszem,de kénytelen vagyok,az a Duma kabaré amit nem tudok végignézni egyszerűen még a műsorvezetőt látni sem bírom, az bezzeg nem szűnik meg? Nem csak miattam,sokan kritizálják azt a Duma kabarét!! Nem értem az egészet mi lesz már az ATV-el is?? Kedves Sándor elnézést kérek,hogy így ki dühöngtem magam,és remélni tudom,hogy ezt az ATV-é még egyszer átgondolja,ha nem akarja elveszíteni a nézői közönségét!!"

"Talan az egyetlen nezheto musor volt az ATV-n. A regi szep idokre emlekeztetett, amikor az ember nem csak a bulvart kapta a kepernyorol, hanem ertelmes emberek, ertelmes gondolatait. Nem biztos, hogy jol idezem, de a musor mottoja is az volt, hogy gondolkodo embereknek"

Miért kell beszüntetni egy ilyen igényes, színvonalas, intellektuális műsort, ez is politikai érdekekbe ütközött, vagy túl magas volt a színvonal? Annyi buta, üres műsorral tömik meg a Tv-t, hogy attól csak butulni lehet és ez elgondolkodtató. Várjuk Friderikusz Sándor műsorát továbbra is, ő egy csodálatos, nagy tudású, igényes, és gazdag lelkületű ember és egy kiváló műsorvezető.

"Miért kell megszűnnie a minőségnek???Rengeteget tanultam ebből a műsorból, imádtam, mindig vártam. Sehol nincs ilyen magas sziintű műsor.Egyre rosszabb az ATV.Csalódás!"

Nem félek a könnydebb hangvételtől sem. Friderikusz neve garancia a színvonalra, minőségre. Azzal sem értek egyet, h könnyebb műfajból van elég. Amit most kínál a többi csatorna, annak legtöbbje a hulladék kategória. Én biztos Friderikusz néző maradok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.