Hazugság: "Hatalmas botrány! Keleti Andi és Peter Sramek kilépett"

Peter Sramek A Nagy Duett Keleti Andrea hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most A Nagy Duett énekespárját találta meg egy lájkgyűjtő oldal. Azt állítják, Andi és Peter kiléptek A Nagy Duettből...

Az ilyen és ehhez hasonló oldalakkal többnyire maguk az érintettek sem foglalkoznak, ám a fiatal énekes, úgy tűnik, fontosnak tartotta tisztázni a dolgot, azaz: igenis ott lesznek vasárnap este is A Nagy Duett színpadán. Sramek Facebook-posztban reagált:

Peter a posztjával sokakat megnyugtatott, ugyanis több rajongó is arról számol be a bejegyzés alatt, hogy megijedt a lájkvadász oldal álhírét olvasva, ugyanis Andi és Sramek a kedvenc párosa.

Schobert Norbi 201 milliós pert nyert - Így nyilatkozott az ügyvédjehttp://www.life.hu/sztarok/20160528-schobert-norbi-201-millios-pert-nyert.htmlA fitneszguru elleni DJ Hamvai PG Péter indított polgári pert. Azt állította Schobert Róbert és Rubint Réka nem fizette meg nekik az általa és felesége által készített DVD-ken használt zenék utáni jogdíjat.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoIlyen még nem volt: saját magát küldte párbajozni a Farm játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20160527-sajat-magat-kuldte-parbajozni-a-farm-jatekosa-cintia.htmlA nézők közül biztosan csak kevesen számítottak erre a húzására. Hogy jól tette-e, holnap kiderül. TV + SztárokOrigoMegszűnik Friderikusz Sándor műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20160527-megszunik-friderikusz-sandor-musora-az-atv-n.htmlA csatorna könnyedebb hangvételű műsort bízna Frideikuszra ősztől. TV + Sztárok--Alakul a mentorbotrány! Megszólalt az RTL Klub az X-Faktorral kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160524-megszolalt-az-rtl-klub-az-x-faktor-mentorbotranyaval-kapcsolatban.htmlMint korábban a Life.hu megírta, idén ősszel újraindul az RTL Klub X-Faktor című műsora, amelynek mentorai a szóbeszéd szerint Tóth Gabi, Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex lesznek. Tóth Gabit, Puskás Petit és Gáspár Lacit azonban annak idején a konkurens tévécsatorna, a TV2 tehetségkutató műsorában, a Megasztárban fedezték fel, ími állítólag többeknek szúrja a szemét. TV + Sztárok--A Nagy Duett: Majka le se tagadhatná, baj vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160515-majkan-a-nagy-duett-szinpadan-latszik-az-aggodalom-edesanyjaert.htmlBár egy igazi profiról van szó, az érzéseit így sem tudja leplezni. A műsorvezető a színpadon sem tudja titkolni az aggodalmát. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÉlő adásban káromkodott Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20160524-elo-adasban-karomkodott-liptai-claudia-a-nagy-duettben.htmlLiptai Claudia a vasárnapi A Nagy Duett adása alatt végig csúcsformában volt, csak úgy dőltek belőle a poénok. Volt azonban egy pillanat, amikor méregbe gurult, és olyat tett, amit nem szokott, pláne élő adásban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.