Szuper, friss hírek Kulka Jánosról - Egy barátja mesélt boldogan

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Kulka János színész stroke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkal gyorsabban gyógyul Kulka János, mint ahogyan azt eleinte jósolták. A színész egy hete otthonában lábadozik, és a történtekhez képest jól van. 

Szakemberek segítségével próbálja visszanyerni régi önmagát Kulka János. A beszédén már alig észrevehető, hogy milyen súlyos betegségen esett át, a mozgásában azonban még vannak nehézségek.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Nagyon jól van, persze csak ahhoz képest, ami történt. Kellett neki a saját otthon nyugalma, itt sokkal jobban tud figyelni magára. Tudja, hogy hosszú még az út, de szerencsére a legnagyobb félelme, hogy nem fog tudni többé rendesen beszélni, nem vált valóra. Sőt! Egyre jobban artikulál, már inkább csak olyan az egész, mintha fáradt lenne, nem beteg" – árulta el a színész egyik közeli ismerőse a Vasárnapi Blikknek.

"Szerinte olyan akaraterő van Kulkában, hogy körülötte szinte mindenki biztos abban, tökéletesen rendbe jön.A mozgása még nehézkes, de nem is lehet mindent egyszerre. János tudja, hogy nem kapkodhat, de mindent, ami csak az erejéből telik, megtesz azért, hogy a gyógyulás ne tartson tovább annál, mint ami feltétlenül szükséges. Nem hagyja el magát, sőt küzd" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.