Felböffenő emlékek, álló bimbó és babérleves - A Farm finalistáinak legjobb aranyköpései

Forrás: RTL Klub -
Farm Gergő Farm Gábor Farm (reality) Farm Cintia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-kban kétségtelenül a legjobb, hogy hatalmasakat lehet szórakozni a szereplők elszólásain. A Farm aranyköpés-bajnoka kétségtelenül Gaben, de mi nem csak tőle, hanem Gergőtől és Cintiától is összeszedtünk néhány örökbecsű mondatot. Jó szórakozást. 

Gábor

"Mi okosabbak vagyunk, mint az időjárás, mert az időjárás kedvez nekünk. Attól, hogy ilyen rossz idő van, mi ugyanúgy kimegyünk, és legyőzzük az esőt.. akár, mondhatni azt, nem fog ki rajtunk"

"Ha engem viszel ki vagy Sanyát vagy bárkit, az a te szuvenír véleményed"

"Annyi jó dolgot mondott a borról, hogy fogalmam sincs"

"Hát nem szellemi feladatok lesznek, hogy piros-e vagy zöld"

"Malackát úgy tudok fogni, hogy nehogy kárt tegyek benne, mert érzéki vagyok"

Forrás: RTL Klub



Gergő

"Egy zacskó.. babérleves?"

"Tájidegen elemnek lehet nevezni a Farm légkörén"

Forrás: RTL Klub


Cintia

"Ne utáljatok, hogy Ateszt raktam meg Heti hetesnek"

"Előbb-utóbb a lányokat fogják kihogyhívjákolni"

"Kisnyuszik! A csüngőhasú malacokhoz hasonlítanak"

Forrás: RTL Klub
FARM: Ada szerint nem szerelmes Brigibe Gergő http://www.life.hu/sztarok/20160529-ada-szerint-nem-szerelmes-farm-brigibe-gergo.html Ada, Farm Gergő mentora is elmondta véleményét a fiú és Brigi kapcsolatáról. Persze ez még az ominózus Cintia-szex előtt történt. TV + SztárokOrigoGergő édesapja a Farm kerítésén kívül elmondta, mi a véleménye Brigirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160529-gergo-edesapja-a-farm-keritesen-kivul-elmondta-mi-a-velemenye-brigirol.htmlNos, a szombat este történtek után, amikor is Gergő és Cintia ágyba bújtak egymással, egyáltalán nem biztos, hogy Brigi - aki a műsor alatt szintén összemelegedett Cintivel - még mindig össze akar költözni Gergővel. A srác édesapja az RTL kamerái előtt mondta el, mit gondol Brigiről és a fiával való kapcsolatáról. TV + Sztárok--Farm: abszurd a köbön - Cintia és Gergő szexeltek - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160528-farm-cintia-es-gergo-osszejottek.htmlA meglepetések napja volt a Farmon a szombat. Arra sem sokan gondoltak, hogy Cintia kiejti Attilát párbajban, és azt sem mondtuk volna meg előre, hogy a férfi ennyire sportszerűen játszik és viseli a vereséget. De ami ezek után - legalábbis az előzetes szerint - történt, az tényleg meg sem fordult a fejünkben. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.