Kucsera Gábor levetkőzött a Nagy Duett színpadán

TV2 szexi Kucsera Gábor Nagy Duett mellizom vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éneklés kevésbé megy a volt kajakosnak, ám mellizmaival tuti, hogy minden nőt levett a lábáról.

A sztárokat megénekeltető show első részében, Dér Heni villantott szexi popsit, a második részben pedig Kucsera Gábor mellizmait dobta be nézőmágnesnek a páros. A dal elején Kucsi szexin zuhanyzott, majd csábítón emelgette mellizmait, mi pedig csorgathattuk a nyálunkat.

„Sunyin elrejtett bomba volt a Gabi, mert egész jól rappelt" – mondta Majka.

A könnyeivel küzdött Farm Brigi - Megzuhant, hogy Gergő a szeme láttára csalta meghttp://www.life.hu/sztarok/20160529-farm-brigi-megzuhant-hogy-gergo-a-szeme-lattara-csalta-meg.htmlAhogy már megírtuk, az utolsó párbaj után ágyba bújt egymással Farm Cintia és Gergő. A srác először bele se gondolt, hogy ezt most ország-világ, így szintén a bent megismert Brigi is látja. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi rózsaszín Superman-szerkóban toltahttp://www.life.hu/sztarok/20160529-schobert-norbi-fitnesz-guru-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-rozsaszin-superman-szerkoban-tolta.htmlA Nagy Duett színpadán őrült meg a fitneszguru.TV + Sztárok--Dér Heni forrónaciban rázta formás popójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160529-der-heni-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-forronaciban-razta-szexi-popsijat-es-pucsitgatott.htmlCsípőringás, fenékrázás, szexi tánc, az énekesnő a Nagy Duett színpadán mindent bevetett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.