Lecserélték Istenes Bencét! Új műsorvezetői lettek az X-Faktornak

X-Faktor műsorvezető Istenes Bence Nádai Anikó Dombóvári István műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a legutóbbi évad műsorvezetője, Istenes Bence nem tér vissza, helyette egy új párosban gondolkozik a csatorna: a jövőben Nádai Anikó és Dombóvári István vezetheti majd a show-t. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, idén állítólag a valaha volt legfiatalabb mentorbrigáddal erősít a tehetségkutató: Tóth Gabi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti segítenek majd a versenyzőknek. Persze sokáig a műsorvezetők kiléte sem maradhatott titok. A Blikk információi szerint az RTL Klub nemcsak a mentorok nagy részét cserélte el, de két új taggal is bővítette a csapatot.

Az állítólagos új műsorvezetők: Nádai Anikó és Dombóvári istván Forrás: Instagram/Nádai Anikó, dumaszinhaz.hu

A csatorna egyelőre nem hajlandó nyilatkozni az ügyben, hiszen hamarosan hivatalosan is bejelentik a részleteket. "Ahogy a mentorok személyéről, úgy a műsorvezető vagy műsorvezetők személyéről szóló találgatásokra sem szeretnénk egyelőre reagálni. De az RTL Klub nézői és persze az olvasók is hamarosan megtudhatják, hogy kire, kikre esett végül a választásunk" - nyilatkozta a lapnak Pécsi Norbert Sándor sajtókapcsolati vezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.