Freddie túlhajtja magát az Eurovízió után?

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
Freddie Fehérvári Gábor Alfréd Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mára nyoma sincs Freddie Eurovízió utáni csalódottságának, a jóképű énekes látszólag kirobbanó formában van. Mi egy kicsit attól is féltjük, nehogy túlhajszolja magát.

"Drága Freddie Fanok, Véget ért a hétvégi dömping... Három nap alatt 6 koncert és 6 város... Pénteken Győrben kezdtük, és záró akkordként Hajdúböszörményben fejeztük be... Hálásan köszönjük ezt a rengeteg szeretetet, melyben minden helyszínen részesítettetek minket. Hihetetlen hétvége volt" - írta ki közösségi oldalára Freddie, aki látszólag majd kicsattan.

Stockholmban Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Felmerül azonban a kérdés, hogy a fiatal zenész nem viszi-e túlzásba a hajtást: nem sok-e három nap alatt a hat különböző koncerthelyszín, és nem veszélytelen-e a kimerülten és fáradtan való utazás. Reméljük, hogy kedvencünk az őt övező hatalmas érdeklődés ellenére továbbra is vigyáz magára.

Keményen leoltották Freddie-thttp://www.life.hu/sztarok/20160525-bulvarkoktelban-liptai-claudia-freddie-gonczi-gabor-fabry-sandor-presser-gabor-kanye-west-byealex.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel. TV + Sztárok--Nagy bejelentést tett Freddiehttp://www.life.hu/sztarok/20160522-nagy-bejelentest-tett-freddie.htmlAz eurovíziós kudarc után végre jó hírt is adott magáról Freddie. Nagy bejelentést tett. TV + SztárokSebestyén Balázs szerint Freddie a stábja miatt lett 19. az énekes az Eurovíziónhttp://www.life.hu/sztarok/20160520-sebestyen-balazs-szerint-freddie-a-stabja-miatt-lett-19-az-enekes-az-eurovizion.htmlBárdos András kiosztotta Freddie-t: "Örülhet a 19. helynek"http://www.life.hu/sztarok/20160518-bardos-andras-kemenyen-kiosztotta-freddie-t-mondvan-csak-nyavalyog.htmlAhogy arró korábban a Life.hu beszámolt, Freddie hazatért Stockholmból, azonban napokig vigasztalatatlan volt az Eurovíziós Dalfesztiválon elért 19. helyezése miatt. Bárdos András azonban most úgy tűnik, megunta, hogy a jóképű magyar énekes megállás nélkül nyavalyog. Legalábbis egy ilyen levél terjed a neten... TV + Sztárok--Ezért érte kudarc Freddie-t az Eurovíziónhttp://www.life.hu/sztarok/20160518-freddie-ezert-vallott-kudarcot-az-eurovizios-dalfesztivalon-frenreisz-karoly-a-dal-cimu-valogato.htmlNagyon csalódottan tért haza Fehérvári Alfréd Gábor a dalfesztiválról, bár a magyar közönség így is büszke rá. Ő úgy véli, jobb helyezést érdemelt volna a dal, A Dal egyik zsűritagja szerint viszont nincs semmi meglepő a helyezésében. TV + Sztárok--Freddie: "Ez méltatlan helyezés"http://www.life.hu/sztarok/20160517-freddie-fehervari-alfred-gabor-enekes-meltatlannak-tartja-az-eurovizios-dalfesztivalon-elert.htmlAz énekes vígasztalhatatlan. Azt mondta, sajnálja a dalszerzőket és a magyar közönséget is, mert a dal sokkal többet érdemelt volna. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.