Perpatvar élő adásban! Sebestyén Balázs felesége nagyon kiakadt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
jegygyűrű feleség Sebestyán Balázs feledékenység Morning Show Class FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Class Fm Morning Show-jának műsorvezetője az edzőteremben hagyta a gyűrűjét, a felesége pedig nagyon kiakadt. A házaspár a hétfő reggeli élő műsorban esett egymásnak az elhagyott ékszer miatt.

Akik hallották a Morning Show hétfő reggeli adását, nagyon jókat nevethettek, miközben a budapesti dugóban álltak. Sebestyén Balázs ugyanis kiakadt, amiért egész hétvégén a feleségével kellett vitáznia az elhagyott gyűrű miatt. A műsorvezető kifejtette, hogy nem érti, a nők miért ugranak, ha egy pasin nincs rajta a gyűrű. Balázs felesége, Viki is bekapcsolódott a beszélgetésbe, és próbálta kifejteni, nem a gyűrűn van a hangsúly, hanem az a problémája, hogy a férje mindent elhagy.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Mentem haza, és rájöttem, nincs rajtam a gyűrű, bevallom, hogy az jutott az eszembe, veszek valami bizsut, vagy keresek valami extől maradt félbizsut, hogy ne vegye észre” – kezdte Balázs, amikor Viki belépett a stúdióba.

„Az a baj, hogy még csak nem is neked tűnt fel, hogy nincs rajtad a gyűrű, hanem az edzőnek, hogy otthagytad” – ecsetelte Viki, Balázs ekkor azzal védekezett, hogy mivel a felesége hatszor hívta, hogy mikor ér haza, a nagy sietségben elfelejtette visszavenni a gyűrűjét. A vitába az egész szerkesztőség bekapcsolódott, volt, aki Balázs mellett állt, és volt, aki megrótta őt szétszórtságáért.

Te mit szólnál, ha párod elhagyná a gyűrűjét?

Hosszú Katinka kemény 3 napon van túl! Az eredmény: 4 első helyezéshttp://www.life.hu/sztarok/20160530-hosszu-katinka-kemeny-3-napon-van-tul-4-elso-helyezest-ert-el-a-norvegiai-bergenben-megrendezett.htmlAz úszónő bergeni versenye véget ért, a szombati hat után vasárnap négy számban győzött az úszóviadalon! TV + Sztárok--Nem jelenhet meg Bangó Margit könyve: súlyos titkokról számol be az írásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160530-bango-margit-sulyos-titkokat-osztott-meg-a-rola-keszult-konyvben-ezert-nem-jelenhet-meg-halala-elott.htmlNem akarja Bangó Margit, hogy még életében kiderüljenek azok a borzasztó dolgok, amiket eddig sikerült titokban tartani. Ezért nem adja ki a róla szóló könyvet. TV + Sztárok--Schobert Norbi és Keresztes Ildikó búcsúzott a Nagy Duett elődöntőjébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160529-schobert-norbi-es-keresztes-ildiko-bucsuzott-a-tv2-nagy-duett-elodontojebol.htmlA sztárokat megénekeltető műsor fináléja előtt búcsúzni kényszerült a fergeteges páros. TV + Sztárok--FARM: Ada szerint nem szerelmes Brigibe Gergő http://www.life.hu/sztarok/20160529-ada-szerint-nem-szerelmes-farm-brigibe-gergo.html Ada, Farm Gergő mentora is elmondta véleményét a fiú és Brigi kapcsolatáról. Persze ez még az ominózus Cintia-szex előtt történt. TV + SztárokOrigoTi melyik párosnak szurkoltok A Nagy Duettben?- Szavazzatok!http://www.life.hu/sztarok/20160529-a-nagy-duett-legszimpatikusabb-parosa.htmlA végéhez közeledik A Nagy Duett, már csak öt páros van versenyben. Mi pedig kíváncsiak vagyunk arra, nektek kik a kedvenceitek, kiket látnátok a legszívesebben a dobogő legfelső fokán. Szavazzátok meg. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia hosszú szoknyában rejtegeti terhespocakját A Nagy Duett színpadán - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160529-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-hosszu-szoknyaban-rejtegeti-pocakjat.htmlA Nagy Duett elődöntőjében a műsorvezető hatalmas fekete övvel és földig érő szoknyában simán letagadhatná, hogy kisbabát vár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.