Botrány! Adele a koncertje közben szólt be egy rajongójának

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Olaszország koncert énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk már, hogy Adele koncertjén mindig történik valami, így meg sem lepődünk azon, hogy a legutóbbi, veronai koncertjén a színpadról szólt le az egyik rajongójának, hogy azonnal kapcsolja ki a kameráját. 

Adele nem kíméli sem a kollégáit, sem a rajongóit koncertjei során: nemrég a színpadon vágott vissza a sztárszakácsnak, Jamie Olivernek a szoptatásról alkotott véleménye miatt, de előfordult olyan is, hogy az énekesnő koncert közben káromkodott egy jó nagyot, és attól sem riadt vissza, hogy beszóljon egy nagyot a terroristáknak.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Legutóbb egy újabb célpontot szemelt ki magának, mégpedig az egyik rajongóját, aki lelkesen videózta az énekesnőt, aki ezt - a néző nagy sajnálatára - kiszúrta.

"Kikapcsolnád a kamerádat? Itt vagyok a valóságban, élvezd így, ne pedig a telefonodon keresztül!" - utasította a megszeppent nőt.

Bár a rajongó valószínűleg kellemetlenül érezte magát, a tömeg ezzel szemben tapsviharban tört ki. Itt megnézheted!

Johnny Depp új szerepet vállalt: magányos farkas letthttp://www.life.hu/sztarok/20160531-johnny-depp-mindent-megtesz-hogy-elbujjon-a-vilag-elol.htmlMostanság nagyon rájár a rúd Johnny Deppre: Amber Heard testi sértéssel vádolja és ezért nem kevés kártérítést is igényel, ezen kívül beadta a válókeresetet, így az asszonytartás is megilleti. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a színész édesanyja nemrég elhunyt, így teljesen érthető, hogy Johnny magányra vágyik. TV + Sztárok--Adam Sandler találkozott a húsz évvel fiatalabb ikertestvérévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160527-adam-sandler-talalkozott-a-husz-evvel-fiatalabb-ikertestverevel.htmlSokan azt hitték, hogy duplán látnak a The Do Over című Adam Sandler-film premierjén, amikor a sztár egy rá a megszólalásig hasonlító férfival jelent meg. TV + Sztárok--Kiderült, hogy miért szólt be a feleségének Andy Vajna - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160527-kiderult-hogy-miert-szolt-be-vajna-timinek-andy-vajna.htmlVajna Timinek hála mi is bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan néz ki a vörös szőnyeges bevonulás a háttérből. Az élő felvételt Andy Vajna mondata zárta: Gyere, mert mi nem vagyunk sztárok! Andy most azt is elárulta, hogy miért utasította feleségét a távozásra. TV + SztárokOrigoAdam Sandler találkozott a húsz évvel fiatalabb ikertestvérévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160527-adam-sandler-talalkozott-a-husz-evvel-fiatalabb-ikertestverevel.htmlSokan azt hitték, hogy duplán látnak a The Do Over című Adam Sandler-film premierjén, amikor a sztár egy rá a megszólalásig hasonlító férfival jelent meg. TV + Sztárok--Sírva borult édesapja nyakába Farm Cintiahttp://www.life.hu/sztarok/20160524-sirva-borult-edesapja-nyakaba-farm-cintia.htmlAhogy a végéhez közeledik a Farm, minden farmernek lehetősége adódik rá, hogy fogadhassa egyik szerettét a tanyán. Cintiát az apukája látogatta meg. TV + SztárokOrigoKristen Bell hosszú idő után visszatér a képernyőre http://www.life.hu/sztarok/20160518-kristen-bell-hosszu-ido-utan-visszater-a-kepernyore.htmlA színésznő elmondása szerint eddig a családjára és a gyermekeire koncentrált, most viszont újra kamerák elé áll. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.