A nézőknek bejött a Farm, jön a második évad

Forrás: Origo -
farm évad Reality RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm olyan magas közönségarányt hozott hétköznaponként a 18 és 49 közötti célcsoportban a csatornának, hogy érkezik az újabb évad.

"Célcsoportban a Farm 23%-os közönségarányt szállított hétköznaponként, úgyhogy az RTL-csoport sikerként könyveli el, és jöhet a második évad" – mondta el Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese és programigazgatója egy május 31-i sajtóeseményen. Bár a szombati párbajok nem hoztak kiugró számokat, de erre számítani lehetett.

Forrás: Origo

Míg a Farm 23 %-ot hozott, addig a Barátok közt 24%-on ment az elmúlt hetekben, a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban. A Farm tehát folytatódni fog, de ősszel biztosan nem, akkor a Való Világ 8-at veszi elő az RTL, amelyhez megvették a Big Brother licencét is.

A Farm végéig Gergő tűnt befutónak, de az utolsó napokban elgyengült, bebújt Cintia mellé, és a nézők nem honorálták a hűtlenkedést.

A 20 milliót végül Gábor vitte el.

A három finalista: Farm Brigi, Farm Gergő és Farm Cintia Forrás: RTL Klub

Mint arról beszámoltunk, a három finalista közül először Cintia esett ki, így Gergő és Gábor között dőlt el, ki lesz a győztes. A legtöbb szavazatot, 61 százalékot Gábor kapta, így ő vihette el az RTL Klub parasztrealityjének fődíját. Elmondta, hitt abban, hogy megnyerheti a játékot, mert van olyan „egyéniség és forma”.

Tragédia! Meghalt Gombár Judit, Jászai Mari-díjas díszlet- és jelmeztervezőhttp://www.life.hu/news/20160531-meghalt-gombar-judit-diszlet-es-jelmeztervezo.html79 éves korában meghalt Gombár Judit, Jászai Mari-díjas díszlet- és jelmeztervező. NewsThinkstockNemzeti dohányboltban elégítette ki magát egy férfihttp://www.life.hu/news/20160531-nemzeti-dohanyboltban-nyult-magahoz-egy-afgan-ferfi.htmlA férfi, aki oltalmazotti státuszt kapott, hétfőn egy nemzeti dohánybolt eladónője előtt végzett önkielégítést. News--Az izsáki rendőr: "A becsületem fontosabb volt annál, mint hogy falazzak a gyilkosoknak!"http://www.life.hu/news/20160530-az-izsaki-rendor-a-becsuletet-fontosabbnak-tartotta-annal-hogy-falazzon-a-gyilkosoknak.htmlNemrég nyilatkozott az az izsáki rendőr, aki szemtanúja volt annak, hogy két kollégája összevert egy gyanúsítottat. A férfi azóta munkát váltott és Budapestre költözött, mert állítása szerint kiutálták és árulónak bélyegezték. News--Letartóztatták a 17 éves szépségkirálynőthttp://www.life.hu/news/20160530-bilincsbe-vertek-a-szepsegkiralynot-mert-nem-akart-tanulni.htmlA 17 éves Madison Cox szép és van egy kis sütnivalója is, annak ellenére, hogy a története nem sült el túl jól. A tinilány ugyanis nem akart iskolába menni, és végül a börtönben kötött ki. Kitalálod, hogy miért? NewsOrigoNem tetszik a börtönélet a kamaszlány gyilkosának - Milliós kártérítést akarhttp://www.life.hu/news/20160527-teglaval-verte-agyon-dominikat-most-millios-karteritest-akar.htmlA 16 éves Dominikának azért kellett meghalnia, mert elutasította a férfi közeledését. Az eset 3 évvel ezelőtt történt, de még most sem került pont az ügy végére, a vádlott pedig mindent megtesz azért, hogy ez így is maradjon. News--Meztelen fotót kért a lánytól, aki egy zseniális trükkel leszereltehttp://www.life.hu/news/20160527-meztelen-fotot-kertek-a-lanytol-de-tuljart-az-eszukon.htmlEgyre gyakrabban hallani olyan internetes zaklatókról, akik folyamatosan meztelen képeket kérnek a lányoktól. A hiszékenyebbek bedőlnek, a cselesebbek viszont bosszút állnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.