Szexpartik és drogok: Larry Hagman lánya kitálalt a Dallas sztárjának sötét titkairól

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
Larry Hagman parti Dallas múlt szex drog sorozat színész meztelen lány titok kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristina Hagman szerint világsztár édesapja kettős életet élt, és minderről csak a színész 2012-es halála után értesült.

A napokban jelent meg a Larry Hagman lánya, Kristina Hagman által írt életrajzi ihletésű könyv, amelyben a világsztár legidősebb gyermeke egy teljesen új aspektusból mutatja be a Dallas kegyetlen olajmágnását, JR Erwinget megformáló színészt.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Kristina szerint apja kettős életet vezetett, és csak Hagman 2012-es halála után szerzett tudomást arról, hogy stabilnak mondható házasságán és családján kívül más egyéb dolgokban is benne volt. Például

rendszeresen szervezett meztelen partikat,

amikor szeretőivel együtt - akik legtöbbször közeli ismerősök soraiból kerültek ki - pucéran mártóztak meg a sztár malibui otthonának jacuzzijában.

Maj Axelsson, aki 58 éves át volt a felesége a színésznek, Kristina szerint "mindenben mellette állt," a pucér jacuzzizás pedig nem csupán a szeretőivel volt napirendi program Hagman életében, hanem családjával is: Kristina szerint édesapja azt mondogatta, hogy

az a család, amelyik együtt fürdik, az örökre együtt marad.

Larry Hagmannek Jack Nicholson mutatta meg a marihuánát a hatvanas évek környékén, a színész pedig azután rendszeresen élt is vele. Kristina szerint azonban más pszichedelikus szereket sem vetett meg: állítólag pszichiátere mondta neki, hogy próbálja ki az LSD-t.

Kristina Hagman családi életükről is részletesen beszámol új kötetében: további részletekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.