Így fest most a Sakáltanya biszexuális énekesnője, LeAnn Rimes

LeAnn Rimes akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még a vagány LeAnn Rimesra, aki a Sakáltanya című film híres betétdalát énekelte?

A színésznő-énekesnő bikinire vetkőzve csókolgatta férjét, illetve egy hölgyet is a tengerparton Malibuban. A Daily Mailen közzétett fotókon látszik, hogy LeAnn Rimes csodás formában van, a teste épp olyan feszes, mint húsz éve.

Forrás: Instagram

Már csak azt nem tudjuk, férje mit szól ahhoz, hogy egy barátnőjét csókolgatja.

Két évre elvették Demcsák Zsuzsa jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20160601-ket-evre-elvettek-demcsak-zsuzsa-jogositvanyat.htmlBírságot kell fizetnie, és nem lesz két évig jogosítványa Demcsák Zsuzsának. TV + SztárokBiztosan ő az? Borzalmasan néz ki Hugh Granthttp://www.life.hu/sztarok/20160601-hugh-grant-szinesz-elhanyagoltan-nez-ki.htmlVolt már jobb bőrben Hugh Grant... TV + Sztárok--Atyaég! Ilyen rosszul még sosem nézett ki Johnny Depphttp://www.life.hu/sztarok/20160526-johnny-depp-szinesz-nagyon-rossz-formaban-van.htmlValami történt a mindig sármos Johnny Deppel!TV + SztárokA Dallas egykori Lucyje letagadhatná, hogy ő volt a Dallas egykori Lucyjehttp://www.life.hu/sztarok/20160522-igy-nez-ki-most-a-dallas-lucyje.htmlCharlene Tilton, a Dallas színésznője rettentő rossz formában van. TV + SztárokOrigoBrutál dekoltázsvillantás a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160522-brutal-dekoltazsvillantas-a-nagy-duettben.htmlFésűs Nelly és Keleti Andrea retroszerelésének kivágása, kissé mélyebbre sikerült az átlagosnál.TV + Sztárok--Keleti Andrea forró naciban vadítotthttp://www.life.hu/sztarok/20160522-keleti-andrea-produkcioja-a-nagy-duettben.htmlA Nagy Duett színpadán a táncosnő szerelésétől elállt a lélegzetünk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.