Dér Heni és Kucsera Gábor lettek A Nagy Duett 4. helyezettjei

A Nagy Duett Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A döntőt elsőként a Dér-Kucsera párosnak kellett elhagynia.

Peter Srámek, Keleti Andi, Péter Szabó Szilvia, Pachmann Péter, Hevesi Tamás és Kulcsár Edina még versenyben vannak a Nagy Duett győztes párosa címért. Dér Heninek és Kucsera Gábornak ítélték a nézők a dobogó alatti helyet, azaz a páros negyedik lett.

Forrás: TV2
Keleti Andi és Peter Srámek könnyekig hatották a nézőkethttp://www.life.hu/sztarok/20160605-keleti-andi-es-peter-sramek-konnyekig-hatottak-a-nezoket.htmlKeleti Andrea és Peter Srámek komolyabb oldalukat is megmutatták ma este.TV + Sztárok--Zúzás! Kulcsár Edina és Hevesi Tamás nagyon odatették magukathttp://www.life.hu/sztarok/20160605-kulcsar-edina-es-hevesi-tamas-nagyon-odatettek-magukat.htmlKulcsár Edina és Hevesi Tamás ismét bebizonyították, mindegy, hogy pop, rock vagy diszkó, minden műfaj jól áll nekik. TV + SztárokBizonytalan Friderikusz tévés jövője - Több millióval tartozik Hajdúnak a legendás műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160604-bizonytalan-friderikusz-sandor-teves-jovoje.htmlBár arról volt szó, hogy műsora megszűnését követően egy könnyedebb hangvételű műsort kap Friderikus Sándor, ám még nem sikerült megállapodnia a csatorna vezetőivel. Lapértesülések szerint Friderikusz a tárgyalások körüli "hisztériáival" csak azt érte el, hogy az ATV nem ragaszkodik a személyéhez sem. TV + Sztárok--Ezért nézel ki úgy, mint a saját öreganyád - Nem biztos, hogy csak a te hibádhttp://www.life.hu/sztarok/20160604-bizonyos-genvariansok-magyarazatot-nyujthatnak-arra-hogy-azonos-koru-emberek-kozul-miert-neznek-ki.htmlSzakértők szerint bizonyos génvariánsok magyarázatot nyújthatnak arra, hogy azonos korú emberek közül miért néznek ki egyesek fiatalabbnak, mint mások. Kiderült, hogy akik egy bizonyos gén variánsát hordozzák magukban, akár két évvel is öregebbnek látszódnak, mint azok, akikben ez a génvariáns nem található meg.TV + Sztárok--Angliában folytathatják tovább Tvrtkóékhttp://www.life.hu/sztarok/20160604-angliaban-folytathatjak-tovabb-vujity-tvrtkoek-zsolnay-gyongyi-kosarlabdazo-angliaban-edzoskodik.htmlSzombaton láthatjuk először a Duna Tv képernyőjén Vujity Tvrtko új műsorát, lapinformációk szerint nem biztos, hogy a műsorvezető és családja Magyarországon marad. TV + Sztárok--Bizonytalan Friderikusz tévés jövője - Több millióval tartozik Hajdúnak a legendás műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160604-bizonytalan-friderikusz-sandor-teves-jovoje.htmlBár arról volt szó, hogy műsora megszűnését követően egy könnyedebb hangvételű műsort kap Friderikus Sándor, ám még nem sikerült megállapodnia a csatorna vezetőivel. Lapértesülések szerint Friderikusz a tárgyalások körüli "hisztériáival" csak azt érte el, hogy az ATV nem ragaszkodik a személyéhez sem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.