Bíró Ica újra felhúzza a bőrnacit, vagyis a Metal Lady visszatér!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
zene Bíró Ica Metal Lady éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit sem vesztett energiájából az 59 éves modell, aki énekesnőként is tevékenykedett. Ugyan kicsit visszahúzódott már a rivaldafényből, de mindig kész arra, hogy előtörjön. Most éppen Metal Lady-ként.

Bíró Ica még mindig sokat énekel, csak épp nem a nagyközönséget kápráztatja el, hanem a baráti körét. Azért alkalmanként előfordul, hogy vendégelőadónak hívják, de ilyenkor csak nagy klasszikusokat énekel, nem a saját slágereit.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

“Nem szakadtam el a zenéléstől, és a bőrszerkók is ugyanúgy feljönnek rám, mint húsz évvel ezelőtt. Magamban és a barátaimmal sokat dalolok. Most van egy olyan zenészekből álló baráti kör, akikhez lejárok próbálni, alkalmanként pedig a koncertjük meglepetésvendége vagyok. De nem Metal Ladyt nyomunk velük” - árulta el Ica, akit megkörnyékezett egy amerikai lemezkiadó, aki a Metal Lady-albumok újrakiadásán gondolkozik. Az egykori modell pedig nem zárkózik el az ötlettől. “Minden azon múlik leginkább, hogyan fogadja a közönség,

állok a kihívás elébe. Üzenetem van. Szeretetről, sikerről, élményről, vagyis örömzenéről szólnak az új dalaim.

Szívből adom, nagy örömmel és szeretettel. Ha van rá igény, vagyok, ha meg nincs, akkor nincs. Attól én még jól el vagyok és örömzenélek” - mondta a Borsnak Ica.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.