"Megrendít a halála" - Így búcsúztak a kollégák Aigner Szilárdtól

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Németh Lajos Véber István Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hétfőn reggel összeesett és azonnal meghalt Aigner Szilárd. Úgy tudni, otthonában, szerettei körében érte a halál.

Facebookon sokan megosztották a népszerű meteorológus utolsó bejelentkezését, kollégái pedig üzentek is neki. Véber István, az RTL Klub időjósa így nyilatkozott:

"A tévés meteorológusok közül ő volt a legkülönlegesebb egyéniség. Sajátos humora volt, ezért is lehet, hogy bár évek óta nem szerepelt képernyőn, a nézők emlékeznek rá. Megrendít a halála."

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Németh Lajos, a TV2 időjósa így búcsúzott:

"Szívből sajnálom, ő volt a nyolcvanas években Magyarország legnépszerűbb meteorológusa, igazi egyéniség volt. A mi útjaink a kilencvenes években elváltak, így már nem tartottuk a kapcsolatot" - írja a Bors.

Az RTL Klub is üzent:

Fejetlenség a Nagy Duett színpadán? Összebalhézott a döntőben Claudia és Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20160607-osszekulonbozott-majka-es-claudia-a-nagy-duett-dontojeben.htmlNemcsak a játékosok voltak feszültek a TV2 műsorának fináléjában. A két műsorvezető is összebalhézott az egyik reklámszünetben. TV + Sztárok--Megható! Ez volt Aigner Szilárd utolsó időjárás-jelentésehttp://www.life.hu/sztarok/20160606-elhunyt-aigner-szilardes-ez-volt-az-utolso-idojaras-jelentese.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hétfőn reggel váratlanul elhunyt a közkedvelt meteorológus, Aigner Szilárd. TV + Sztárok--Zöld szemű szörny jelent meg a szigeten: Féltékenység a pucér társkeresőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160606-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-feltekenyseg-utotte-fel-a-fejet-a-felnottfilmes.htmlPetu megrettent, amikor meglátta az újonnan érkező Luciát, aki azonnal szemet vetett a felnőttfilmes lány pasijára. TV + Sztárok--"Ha nem találok fiút, elviszem magammal" - Biszexualitásáról vallott a pucér társkereső szereplője (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160606-a-viasat3-meztelen-tarskeresojenek-trixije-bevallotta-leszbikussagat.htmlTrixi, amin meglátta az újonnan érkező szilikoncsodákkal rendelkező Luciát, bevallotta, ő a csajokat sem veti meg. TV + Sztárok--Melltapizás minden mennyiségben a pucér társkeresőben (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160606-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresoben-beindult-a-melltapizas-a-csajok-mellen-ragadtak.htmlTrixi az Ádám keresi Évát legutóbbi adásában nem tétlenkedett, és hol az ő mellét tapogatták, hol pedig ő tapogatta az újonnan érkezett szilkoncsodát. TV + Sztárok--"Jack Black elhunyt": halálhírét keltették a népszerű komikusnak http://www.life.hu/sztarok/20160606-jack-black-halalarol-szolo-hirek-leptek-el-az-internetet-a-szinesz-rogton-kozlemenyt-adott-ki.htmlA színész és egyik jó barátja, Kyle Gass Twitterén tűnt fel egy bejegyzés, miszerint a színész 46 éves korában meghalt. A rajongók persze azonnal kiakadtak, de mint később kiderült, egy rossz tréfáról volt csak szó. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.