Kitalálod, melyik zsűritag volt a Nagy Duett párosainak kedvence?

Forrás:TV2 -
Cooky Nagy Duett pontozás Kasza Tibi Szulák Andrea versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges alkalomnak lehetünk szemtanúi, ugyanis most kivételesen nem a zsűri pontozta a versenyzőket, hanem fordítva!

A fergeteges Nagy Duett versenyzőiről már lekerült minden feszültség, hiszen az utolsó, nagy megmérettetésen is túl vannak a párosok.

Forrás:TV2

A nyolchetes éneklésből Pachmann Péter és Szilvi párosa került ki győztesen. Minden versenyző vállalkozott arra, hogy ezúttal ők értékeljék a zsűri munkáját. Íme, az eredmény!

Istenes Bencével folytatódhat tovább az X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160608-istenes-bence-fogja-vezetni-az-x-faktor-musorat.htmlAz RTL Klub vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter cáfolta, hogy a fiatal apuka-műsorvezető nélkül folytatódna az ősszel induló showműsor. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoSzakított a pucér társkereső álompárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160608-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojenek-alomparja-reni-es-jani-szakitott.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen társkeresőben egymásra találó Jani és Reni románca a fehér homok partjain túl már nem működött, ezért maradt a jól bevált barátság. TV + Sztárok--A csalásért elítélt Zalatnay Sarolta nem ismeri el tartozásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160608-a-csalasert-elitelt-zalatnay-sarolta-cini-nem-ismeri-el-tartozasat.htmlFellélegezhetett az énekesnő, ugyanis annak ellenére, hogy az ügyész súlyosbítást kért, nem kell börtönbe vonulnia. Cini az ítélet ellenére azt állítja, hogy nem tartozik. TV + Sztárok--Új párt kapott Marsi Anikó - Ő váltotta a Tényekben Gönczithttp://www.life.hu/sztarok/20160608-marsi-aniko-melle-a-tenyekben-gonczi-gabor-szabadsaga-alatt-pachmann-peter-ult.htmlMég csak nemrégiben kezdett együtt a Marsi Anikó–Gönczi Gábor páros a Tényekben, Anikó mellett máris más ült a műsor alatt... TV + SztárokOrigoMáris összeházasodott a pucér társkereső álompárja: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20160607-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojenek-alomparja-osszehazasodik-petra-es-josie.htmlEsküvőbe fordul a tavasszal kezdődött románc: összeházasodik az Ádám keresi Évát álompárja. Petra és Josie VIASAT3 Négy Esküvő című műsorában mondja ki a boldogító igent. TV + Sztárok--"Vasárnap még együtt nevettünk, hétfőn már nem kelt fel" - Megszólalt Aigner Szilárd lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160607-megszolalt-aigner-szilard-kisebbik-lanya-lucia-elcsuklo-hangon-nyilatkozott.htmlNemrégiben teljesen egészségesnek nyilvánították az orvosok, éppen ezért döbbentett meg mindenkit Aigner Szilárd tragédiája. A népszerű meteorológust egy nappal a születésnapja után munka közben érte a halál. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.