Chris Evans az utca közepén fojtotta alkoholba a bánatát

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown -
alkohol Top Gear Chris Evans sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy egy kissé összecsaptak a hullámok Chris Evans feje fölött. Legalábbis mi el sem tudunk képzelni más magyarázatot arra, hogy a sztár miért üldögél Londonban a járdán alkoholt iszogatva.

Nemrég még arról írtunk, hogy óriási felháborodást váltott ki a Chris Evans és Matt LeBlanc nevével fémjelzett Top Gear című autós műsor legutóbbi adása, mert azzal vádolják őket, hogy meggyaláztak egy emlékművet.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Nos, most egy újabb botrány kapcsán "csak" Chris Evans neve merült fel, ugyanis a műsorvezetőt a napokban Londonban, az otthonától nem messze, az utcán kapták lencsevégre. Ebben még nincs is semmi különös, ám a sztár egy nagy pohár bort kortyolgatva ült a járdán, és

látszólag cseppet sem zavartatta magát.

Ha kíváncsi vagy a képekre, itt megnézheted őket!

Chris Evans a Top Gear egyik adásában Forrás: BBC

Evansnak egyébként már korábban is meggyűlt a baja az alkohollal, 2011-ben például az egész világ előtt megfogadta, hogysoha többé nem iszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.