Istenes Bence: "Számításba veszem a gyerek és Adél érdekeit"

X-Faktor Istenes Bence család munka kispapa RTL Klub gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bencének pár hete született kisfia, Gáspár Laci és kedvese nyár végére várja közös gyermekét. Adódott a kérdés, bírják-e majd szusszal?

Az X-Faktor szereplőinek a show alatti időszak rengeteg munkával jár a felemelő élmények mellett. Bence és Laci azonban biztosak benne, hogy stabil családi támogatással és háttérrel minden megoldható.

Bence a zsűritagokkal Fotó: Hirling Bálint/Origo

„Nagyon izgulok, mert hatalmas felelősség a fiatalokat elindítani a zenei pályán. Tudom, honnan indultam és most itt vagyok az X-Faktor mentori székében.

Amikor megtudtam, hogy mentor lehetek, alig hittem el.

Eddig mindig tudtam, hogy a saját dolgaimért vagyok felelős, ha elrontok valamit, saját magamat hátráltatom, ám itt, most fiatalok sorsáról van szó, ezért nem hibázhatok" – kezdte Laci, aki hamarosan háromszoros édesapa lesz.

„Két dolog a legfontosabb, a család és a munka, a párom mindenben mellettem áll. Niki a tökéletes társ, mindig ugyanazt gondolja, amit én, egy test és lélek vagyunk.

Az sem véletlen, hogy most jön a baba, érzem a sorsomon Isten kezét" – mosolygott az énekes.

Istenes Bencét pedig arról faggattam, nem bánja-e, hogy ősztől kevesebbet látja majd kisfiát, Natant?

"Természetesen mielőtt elvállalok egy munkát, számításba veszem a gyerek és Adél érdekeit,

de emiatt nincs bennem félelem, így is nagyon sok időt töltünk majd együtt. Fel sem merült a kérdés bennem, hogy emiatt ne vállalnék el munkákat".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.