Tóth Gabi: „A párom a mentorsegédem az életemben"

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
Tóth Gabi X-Faktor mentor szerelem segéd Trap kapitány pár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő harmadszorra is beleülhet az X-Faktor mentorszékébe, aminek nagyon örül, hiszen sokkal többet kapott már eddig is ettől a műsortól, mint amit remélt.

Tóth Gabi az X-Faktornak köszönheti kedvesét, Trap kapitányt, hiszen annak idején mentorként segítette Tibi zenekarát. A tehetségkutató új évadának sajtótájékoztatóján Gabit arról is faggattam, párja mennyire fogja segíteni a munkáját, esetleg ő lesz-e a mentorsegédje, aki tanácsot ad a végső döntésben?

Fotó: Hirling Bálint/Origo

Azon még nem gondolkodtam, hogy Tibi lesz a mentorsegédem, mert lépésről-lépésre haladok és az első a válogatás, ahol a jobbnál-jobb énekeseket kiválasztjuk. A párom egyébként az élet minden területén a mentorsegédem. A zenével kapcsolatos munkáktól kezdve az élet apró dolgain át, mindenben segít engem.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen kegyes lesz velem a sors, és egy ilyen fiút sodor mellém.

És az is lehet, hogy mentorsegédként ő lesz, aki majd tanácsot ad.

A sajtótájékoztatón említetted, hogy Alföldi Robi hiányozni fog neked a mentorcsapatból...

Az élős showban Alföldi Robi volt a támaszom, amikor mélyponton voltam. A következő évadban azonban nekem kell

erősnek lennem, mert én vagyok a rangidős, emiatt van is bennem izgalom,

de nagyon várom, mert minden pillanatát imádtam. Remek érzés, hogy a fiatal tehetségeket én segítem.

Melyik mentortársadnak örültél legjobban?
Lacinak nagyon örülök, mert ő egy őszinte pasi, aki nem felejtette el honnan indult. Petit is nagyon imádom. Alexről nem tudok mit mondani, de kedvelem a különcségét.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

Volt már lehetőségetek rá, hogy összeszokjatok?
Igen, és nagyon jól működik a kémia, mert azt az energiát, amit mi hozunk a Lacival, azt a Peti oldja a finomságával, közben Alex tovább tudja fűszerezni a négyesünket.

Anyukád a támaszod a pörgős időszakokban, ez most is így lesz?
Igen, ő abszolút mellettem áll, amikor semmire sincs időm. A lakást rendbe teszi, főz nekünk, jó, hogy van, aki segít fenntartani a rendet. A párom is remekül főz, gyakran meglep finom falatokkal. El vagyok kényeztetve, pedig én is szeretek főzni, de Tibi nem enged be a konyhába.

Nyaralni lesz időtök?
A nyáron biztosan nem tudok elszabadulni, de januárban lehet, hogy elutazunk Kubába. Soha nem jártam ott, de nagyon vágyom rá, imádom az életérzést, a zenét, a táncukat, mindent amit sugároznak magukból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.