Johhny Depp elárverezi mű gyűjteménye egy részét

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárverezi mű gyűjteménye egy részét Johnny Depp. Az Amerikai színész egy aukciósházat bízot meg Jean-Michel Basquiat festőművész kilenc festményének és rajzának eladásával.

Az árverést Londonban rendezik június 30.-án. Basquiat az Egyesült Álamok eggyik legígéretesebb művésze volt az 1980-as években és az első fekate bőrű festő. Johhny Depp huszon öt éven át gyűjtötte képeit, amelyek értékét 5-7,5 millió dollár közöttire becsülik.

Forrás: AFP/Robyn Beck


A bulvármédia találgatása szerint Depp azért kénytelen megválni a rajzoktól, festményektől, mert pénzre van szüksége igen költséges válásához feleségétől, Amber Heardtől.

Csúnyán összeverték Justin Biebert: videó a bunyóról! http://www.life.hu/sztarok/20160610-justin-bieber-a-sztar-verekedesbe-keveredett-video-keszult-az-esetrol.htmlAz elmúlt hónapokban egymást követték a sztár botrányai. Most egy durva felvétel járta be a netet, amelyen az énekest megtámadja egy - nála egyébként jóval magasabb - férfi. TV + Sztárok--Sosem látott képek Szily Nóráról! Ennyit változott az évek alatt a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160610-szily-nora-ennyit-valtozott-az-evek-alatt-sosem-latott-kepek-kerultek-elo.htmlA Life.hu sztárszerzője pontosan 25 évvel ezelőtt kezdte el kapcsolatát élete leghosszabb szerelmével, a televíziózással. TV + Sztárok--Hatalmas baki vagy szándékosság? Elírták Vujity Tvrtko nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20160609-a-life-bulvarrapjeben-schumacher-liptai-claudia-vujity-tvrtko-palvin-barbi-olah-ibolya.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + Sztárok--Ördög Nóra: "Több fronton is mély támadás érte a lelkünket"http://www.life.hu/sztarok/20160609-ordog-nora-meghatva-nyilatkozott-nagyon-kotodott-a-kismenok-sztarjaihoz-video.htmlA Kismenők csapatkapitánya meghatva nyilatkozott a Döntő után. Elárulta, mivel intenzíven részese volt csapattagjai életének, teljesen magával ragadta az élmény. TV + Sztárok--Kiss Ramóna visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20160610-kiss-ramona-visszater-a-baratok-koztbe.htmlHárom hónap pihenő után újra a Mátyás király téren láthatjuk Kiss Ramónát. TV + SztárokOrigoTóth Gabi: „A párom a mentorsegédem az életemben"http://www.life.hu/sztarok/20160609-toth-gabinak-az-rtl-klub-xfaktor-mentoranak-a-parja-trap-kapitany-a-mentorseged-az-eleteben.htmlAz énekesnő harmadszorra is beleülhet az X-Faktor mentorszékébe, aminek nagyon örül, hiszen sokkal többet kapott már eddig is ettől a műsortól, mint amit remélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.