Csúnyán összeverték Justin Biebert: videó a bunyóról!

verekedés videó Justin Bieber énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapokban egymást követték a sztár botrányai. Most egy durva felvétel járta be a netet, amelyen az énekest megtámadja egy - nála egyébként jóval magasabb - férfi. 

Persze a sztárpasit sem kell félteni, ugyanis gyorsan visszaütött a támadójának. Bár többen is próbálták leszedni Justinról a fickót, ő végül a földre kényszerítette az énekest. Az ijesztő jelenetről készült felvételt a TMZ tette közzé, és néhány óra alatt bejárta az internetet. Egyelőre nincs hír arról, hogy a férfi miért kötött bele a hírességbe.

Kim Kardashian találkozott a hasonmásával, és eléggé kiakadt!http://www.life.hu/sztarok/20160610-kim-kardashian-talalkozott-a-hasonmasaval-de-ennek-o-orult-a-legkevesbe.htmlKim Kardashiannál eléggé kicsapta a biztosítékot, amikor a bőrgyógyászati klinikán támadta le az állítólagos legjobb barátja, aki ráadásul a kamerák kereszttüzében odavonszolta a sztár hasonmását, Kamilla Osmant is. TV + Sztárok--Megjelentek az első képek az új Szívek szállodájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160609-megjelentek-az-elso-kepek-az-uj-szivek-szallodajabol.htmlMostanában nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki egy újabb infó a Szívek szállodája folytatásáról. Legutóbb a sorozat plakátja és címe jelent meg, most pedig végre beleshettünk a kulisszák mögé is. TV + Sztárok--Tóth Gabi: „A párom a mentorsegédem az életemben"http://www.life.hu/sztarok/20160609-toth-gabinak-az-rtl-klub-xfaktor-mentoranak-a-parja-trap-kapitany-a-mentorseged-az-eleteben.htmlAz énekesnő harmadszorra is beleülhet az X-Faktor mentorszékébe, aminek nagyon örül, hiszen sokkal többet kapott már eddig is ettől a műsortól, mint amit remélt. TV + Sztárok--ByeAlex az X-Faktor sajtótájékoztatón különös kéréssel állt előhttp://www.life.hu/sztarok/20160609-byealex-az-rtl-klub-xfaktor-enekese-elarulta-mit-ker-majd-az-elo-show-alatt-az-oltozojebe.htmlAkár egy igazi sztár! A különc énekes elárulta, mit kér majd a show alatt az öltözőjébe. TV + Sztárok--Így kutyázik Sarka Kata és Szabó Zsófi - Videó! http://www.life.hu/sztarok/20160608-sarka-kata-es-szabo-zsofi-jotekonysagi-cel-erdekeben-kutyusukkal-futottak.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal egy jótékonysági rendezvényen vett részt több hazai sztár jelenlétében. Néhány híresség a saját kis kedvencével érkezett. TV + SztárokOrigoAxl Rose begurult: leszedeti a róla készült mémeket az internetről! http://www.life.hu/sztarok/20160608-axl-rose-nem-szereti-a-rola-keszult-memeket-a-zenesz-leszedet-tobb-kepet-is.htmlA Guns N 'Roses frontembere nem vette jó néven, hogy páran gúnyolódni kezdtek a súlyán. Most a képek azonnali törlését követeli. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.