Pachmann Péter TV2 Nagy Duett Híradó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pachmann Péter volt A Nagy Duett nagy meglepetése, a korábban csak zakóban és nyakkendőben látott híradós a show kedvéért sokszor lépte át saját határait. Úgy véli, többet hozott, mint ami valójában - ezzel pedig az első helyig jutott Péter Szabó Szilvia oldalán. Tizenkilenc éve képernyőn van, de a népszerűséget csak most tapasztalja, erről is mesélt az Origónak.

A Nagy Duett kilenc hete alatt nagy szimpátia és rajongás övezte a párosukat. Számított erre a rajt előtt?

Egyáltalán nem, mert nézői visszajelzéseket szinte soha nem kaptam. Tizenkilenc éve dolgozom a Tények-ben, esténként állandó szereplője vagyok a nappaliknak. Ott vagyok szürke zakóban, nyakkendőben, és felolvasom a rossz híreket, mert a hírek általában nem jó dolgokról szólnak. Ennyi idő alatt sosem gondoltam, hogy ennyire népszerű pasi lehetek.

Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvi Forrás: TV2
Ilyen népszerűséget korábban még nem tapasztalt Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Vágyott rá?

Korábban nem volt A Nagy Duett-hez hasonló felkérés?

Nagyon rég, még a TV2 indulása körül voltak vetélkedők, amikbe elhívtak, de nem voltam az a figura, aki szerepelt ezekben a szórakoztató műsorokban.

Olyan pluszokat vitt a műsorba, amiket nem vártak tőle Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Ezúttal rögtön igen volt a válasz, vagy voltak feltételek, hogy hogyan vállalja?

Az interjú további részét keresd az Origón!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.