Puskás Peti: "Sokszor megfordultam már az RTL Klubnál, mikor mentorokat kerestek"

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
X-Faktor Puskás Peti X-Faktor 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti az egyik mentora az RTL Klub tehetségkutatójának, ő is ott fog ülni Tóth Gabi, ByeAlex és Gáspár Laci mellett a hatodik X-Faktor-ban. Az énekes úgy érzi, megmászta a szamárlétrát és helye van a zsűriszékben, de a kemény kritikákra még fel kell vérteznie magát - erről mesélt az Origónak.

Beültem, és azt éreztem, hogy zsűritag leszek.

X-faktor 2016, sajtótájékoztató Fotó: Hirling Bálint - Origo

Szellemes, vidám pillanataik voltak már, de mint mondta, belengi a zsűrit a feszültség.

mi is ebben a tehetségkutatós generációban nőttünk fel.

Puskás Peti teljes interjúját itt olvashatod el.

Valami nagyon furcsa dolog történt Nádai Anikó arcával: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160612-nadai-aniko-arcaval-valami-nagyon-furcsa-dolog-tortent-mert-elerte-a-100-ezer-kovetot.htmlAz RTL Klub csinos műsorvezetője meghökkentő fotót tett közzé közösségi oldalán.TV + Sztárok--Igazi világsztárral duettezett Tóth Gabi: íme, a döbbenetes videó! http://www.life.hu/sztarok/20160612-toth-gabi-a-szex-es-new-yorkbol-ismert-mr-big-tarsasagaban-bulizott-video.htmlAz énekesnő nem kis megtiszteltetésben részesült tegnap este: A Szex és New Yorkból ismert Mr. Big, vagyis Chris Noth társaságában bulizott, sőt egy duett is belefért. TV + Sztárok--Vastag Csaba képe láttán kiakadtak a rajongók: itt a bejegyzés! http://www.life.hu/sztarok/20160612-vastag-csabara-kiakadtak-a-rajongok-az-enekes-csak-viccelodni-akart-foto.htmlA sztár úgy gondolta, hogy kicsit megvicceli a követőit. Bár a kép tényleg elég humoros lett, a kommentek alapján sokan félre értették a dolgot. TV + SztárokOrigoSarka Kata ismét a legszebb magyar lányt keresi: Íme az első fotók a castingról!http://www.life.hu/sztarok/20160612-sarka-kata-ismet-a-legszebb-magyar-lanyt-keresi-az-elso-fotok-a-magyarorszag-szeperol.htmlHamarosan újra szépségkirálynőt választanak a Miss World hazai szépségversenyén, melyet idén is Sarka Kata vezényel majd le. A Life.hu sztárszerzője Facebook-oldalán már be is csekkolt az első castingról, a zsűri női tagjait is bemutatta, és a kulisszatitkokba és beavatta a rajongókat.TV + Sztárok--Káprázatosan gyönyörű helyről csekkolt be Dukai Regina: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160611-dukai-regina-modell-egy-kaprazatosan-gyonyoru-helyrol-csekkolt-be.htmlNyilvános Instagram-oldalának tanúsága szerint a szépséges modell épp jól megérdemelt pihenését tölti. TV + Sztárok--Letiltották Freddie-t! Nem nyilatkozhat?http://www.life.hu/sztarok/20160611-freddie-fehervari-gabor-alfreg-nem-ad-interjut-nem-lehet-vele-beszelni.htmlAz egész ország kíváncsi hazánk újdonsült sztárjára, Fehérvári Gábor Alfrédra, ám hiába. Az énekessel ugyanis még személyesen sem lehet interjút csinálni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.