Ma ünnepli a 89. születésnapját Baranyi László, a Família Kft. nagypapája

Forrás: jegy.hu -
sorozat színész Família Kft. születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden töltötte be a 89. életévét Baranyi László, a Família Kft. nagyapája!

A legtöbben a '90-es évek népszerű sorozatából, a Família Kft.-ből ismerhetik, Baranyi László volt ugyanis az egykori nagypapa, Szép Ferenc.

Forrás: jegy.hu

A színész 1927. június 14-én született Budapesten, diplomáját 1957-ben szerezte Rózsahegyi Kálmán színiiskolájában.

Baranyi László egyébként remekül néz ki, bár nem is csoda, a színész a Duna TV Család-barát című műsorának 2000. adásában, idén márciusban elárulta, hogy minden reggelét egy kis tornával indítja, és persze frissességéhez az is hozzájárul, hogy feleségével, Klára asszonnyal 50 éve élnek szeretetben.

Hogyan változtak meg a Família Kft. szereplői?

Képgalériánkban megnézhetitek mennyi változtak a nagyszerű sorozat szereplői. Ha kíváncsi vagy rá, megnézheted itt!
Már most áll a bál? ByeAlexnek az X-Faktor zsűrijével és a stábbal is akadnak nézeteltéréseihttp://www.life.hu/sztarok/20160614-byealex-maris-nezetelteresekbe-keveredett-az-x-faktorban.htmlAlex nem titkolja, hogy pár dologban ellentétes véleményen van az X-Faktor zsűritagjaival és a stábbal. De azt is elárulta, hogy bár évekkel ezelőtt még élesen bírálta a tehetségkutatókat, most az X-Faktor mentori székéből kicsit másképp látja a dolgokat. TV + Sztárok--Megdöbbentő titok derült ki az ABBA énekesnőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160613-megdobbento-titok-derult-ki-az-abba-enekesnojerol.htmlA rajongók boldogan fogadták, hogy egy estére ismét összeállt az ABBA. Nem meglepő, hogy ezután azt remélték, a kedvenc bandájuk együtt marad, de mint kiderült, erről szó sincs. A banda szőkesége, Agnetha Fältskog el is mondta, hogy miért. TV + Sztárok--Megjelentek az első képek az új Szívek szállodájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160609-megjelentek-az-elso-kepek-az-uj-szivek-szallodajabol.htmlMostanában nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki egy újabb infó a Szívek szállodája folytatásáról. Legutóbb a sorozat plakátja és címe jelent meg, most pedig végre beleshettünk a kulisszák mögé is. TV + Sztárok--Pamela Anderson fiai minél idősebbek, annál szexibbekhttp://www.life.hu/sztarok/20160608-pamelon-anderson-fia-minel-oregebb-annal-szexibb.htmlPamela Anderson sosem szégyenlősködött, ezért lepődtünk meg rajta, hogy a napokban egy meglehetősen szolid ruhában jelent meg, ráadásul a dögös idősebb fia is tiszteletét tette a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Balesete óta először üzent rajongóinak Calvin Harris - Szerencsésnek érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160531-calvin-harris-szerencsesnek-erzi-magat-amiert-meguszta-az-autobalesetet.htmlCalvin Harris nemrég, a balesete óta először szólalt meg a nyilvánosság előtt. Elnézést kért a rajongóktól, akiknek csalódást okozott a fellépései lemondásával, továbbá nagyon szerencsésnek és hálás nak érzi magát. TV + Sztárok--Legyőzte az idő a 70 éves Goldie Hawnt - Fürdőruhás fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160527-a-70-eves-goldie-hawnt-sem-kimelte-az-ido-vasfoga.htmlA 70 éves színésznő épp megmártózott a vízben, amikor a paparazzik lencsevégre kapták, és igen, bebizonyosodott, hogy még Goldie Hawn is halandó, és nyomott hagyott rajta az idő vasfoga.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.