BulváRap: "Keresztes Ildikó szenved"

Forrás: Keresztes Ildikó hivatalos facebook oldala -
Hegyi Roli Keresztes Ildikó bulvárrap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!

Hegyi Roli ezen a héten is elrappeli a legütősebb bulvárhíreket, így rendhagyó formában értesülhetsz arról, mi történt az elmúlt héten a celebvilágban.

Diana egykori szakácsa szerint Vilmos és Katalin nem azzal törődik, amivel kellenehttp://www.life.hu/sztarok/20160503-darren-mcgrady-diana-egykori-szakacsa-allitja-vilmos-es-katalin-nem-azzal-torodik-amivel-kellene.htmlDarren McGrady 15 évig főzött a királyi családra, így volt szerencséje Diana hercegnőt is kiszolgálni. A séf úgy véli, Vilmosnak és Katalinnak inkább a jótékonykodásra kellene fordítaniuk az idejüket. TV + Sztárok--Hujber Ferire jeges nadrágot húzott feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20160502-hujber-ferire-a-tv2-dragam-add-az-eletd-szereplojere-jeges-nadragot-huzott-felesege.htmlA színész brutál kihívásra vállalkozott és jégbe hűtött ruhákat próbált magára gyömöszölni, mindezt párja, Cynthia kedvéért. TV + Sztárok--Serena Williamsnek sem tetszett, hogy a photoshop áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160502-serena-williamsnek-nem-tetszett-hogy-a-people-magazin-szetretusalta.htmlA neves People magazin Serena Williamst választotta a legszebb nőnek, ezért egy agyonmanipulált képpel ki is rakták a címlapra. Innen és onnan is lefaragtak róla egy, két, vagy több kilót, és bár Serena először örült az eredménynek, később megmutatta a valóságot is. TV + SztárokAFPSmink nélkül kislánynak tűnik Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20160502-demcsak-zsuzsa-smink-nelkul-kislanynak-tunik-legutobbi-szelfijen.htmlA gyönyörű műsorvezető megmutatta milyen, amikor a Nagy Duett előtt lazulgat társaival, és megdöbbentően jól áll neki, amikor nem fedi festék az arcát. TV + Sztárok--Te bírnád ezt a tempót? Így telnek Miranda Kerr hétköznapjai http://www.life.hu/sztarok/20160502-miranda-kerr-modell-hetkoznapjai-ilyen-hektikusan-telnek.htmlAzt gondolnád, hogy modellnek lenni könnyű? Akkor olvasd el, hogyan telt Miranda Kerr Ázsiában tett körútja. TV + Sztárok--Durva flesh! Berki Krisztián kacsajelmezben csipogott ogrekénthttp://www.life.hu/sztarok/20160501-berki-krisztian-kacsajelmezben-csipogott-ogrekent-a-tv2-nagy-duett-musoraban.htmlAzt nem gondoltuk volna a legnagyobb magyar macsóról, hogy gyerekeknek való produkcióban fog bohóckodni. De valóra vált a rémálmunk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.