Gyász! Kovács Patrícia mindenkivel megosztotta fájdalmát

Fotó: Valami Hektor -
halál kutya gyász Vizsla Kovács Patrícia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
12 éve élt velük szeretett vizslájuk, Károly, aki a napokban meghalt. Családtagként tekintettek az állatra.

A színésznőnek mindig is volt kutyája, Károly nevű vizslájuk pedig 12 évig volt a család oszlopos tagja. Patríciának szomorú hírről kellett beszámolnia a napokban, ugyanis szeretett kutyájuk elhunyt. Károly még a lánykérésben is segített, ugyanis amikor Gusztos Péter megkérte Patrícia kezét, a vizsla nyakörvére kötötte a jegygyűrűt - írja a Blikk. A színésznő utolsó közös képükkel búcsúzott Károlytól.

Ez az utolsó közös képünk Károllyal. Köszönöm nektek: @glamourhungary @zsolyomi #kutyanelkulnemerdemeselni

Kovács Patrícia (@trismis) által közzétett fénykép,

A Szex és New York sztárja kiakadt Kim Kardashianrahttp://www.life.hu/sztarok/20160615-a-szex-es-new-york-sztarja-kim-cattrall-kiakadt-kim-kardashianra.htmlJavában dúl a háború Kim Cattrall és Kim Kardashian között. Míg utóbbi a félpucér, vagy épp meztelen fotóival bombázza a netezőket, addig Catrall kemény szavakkal illette a popókirálynő szelfimániáját. TV + Sztárok--Rengeteg pénzt nyert Aurélio! Szerencsejátékból tartaná el szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160615-rengeteg-penzt-nyert-aurelio-az-ebn-szerencsejatekbol-tartana-el-szerelmet.htmlA Való Világból megismert játékos nemcsak azért nézi az EB-t, mert szereti a focit. Komoly fogadásokat is kötött! TV + Sztárok--Micsoda pillanat! Íme a magyar válogatott győzedelmes öltözői fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20160615-ime-a-magyar-valogatott-gyozedelmes-oltozoi-fotoja-ausztria-legyozese-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, tegnap este két góllal nyert a magyar válogatott Ausztria ellen. Juhász Roland ezután ünneplős fotót osztott meg a magyar öltözőből.TV + SztárokEmlékszel még Tabáni Istvánra? Így él most a Csillag születik egykori nyertesehttp://www.life.hu/sztarok/20160615-tabani-istvan-a-csillag-szuletik-cimu-musorban-feltunt-egykori-tehetseges-teremor-nyilatkozott.htmlA Csillag születik című műsorban feltűnt egykori tehetséges teremőr ma már kizárólag zenei karrierjére koncentrál, és nem tagadja, legnagyobb múzsája Csilla, akivel hét éve él kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban. TV + SztárokRTLKLUB"Nem akartam kijátszani az Ördög Nóra-kártyát, sőt" - Totál kiakadt a műsorvezető!http://www.life.hu/sztarok/20160615-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-jamie-oliver-budapesti-ettermeben-akadt-ki.htmlA gyö­nyörű mű­sor­ve­zető és kedvese rop­pant kínos szi­tu­á­ci­óba ke­ve­re­dtek Jamie Oli­ver bu­da­pesti éttermében. Nóra a közösségi oldalán adott hangot nemtetszésének. TV + Sztárok--Meccsre fel! Így szurkolnak a magyar sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20160614-dukai-regina-modell-tucsi-musorvezeto-pordan-petra-musorvezeto-elarulta-hogyan-szurkol-a-magyar.htmlTücsi egyenesen a helyszínen szurkol a magyar válogatottnak, Dukai Regina cuki szurkolótársat talált, Tóth Gabi szexi felsőben tombol. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.