Demcsák Zsuzsa: "Ami ellenem folyik, az már egy koncepciós ügy"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
ittas vezetés Demcsák Zsuzsa TV2 koncepciós eljárás volt férj jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető mostanában botrányos hírek szereplője. Először megvádolták, hogy autóját csalárd módon szerezte, majd ittas vezetésen kapták a rendőrök, mindeközben a volt férjét elítélték családon belüli erőszakért.

Demcsák Zsuzsa belátja, hibázott, de azt is átgondolta, ki áll amögött, hogy élete minden mozzanatát a bulvársajtóban olvassa vissza – írja a Story.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Rettenetesen megviseltek az elmúlt hetek. Az, hogy azt látom, ami ellenem folyik, az már egy koncepciós ügy" – kezdte Zsuzsa, aki hozzátette, bárki kitalálhatja ki áll a háttérben, ki akarja a nevét lejáratni. A műsorvezető elmondta, autóját a saját pénzén vette és azt elismerte, az ittas vezetésben vétkezett.

„Elismerem a felelősségemet és minden következményét vállalom. Nem tudok mit csinálni, tényleg hibáztam" – mondta Zsuzsa, és hozzátette: erős marad és megpróbálja átszervezni az életét jogosítvány nélkül is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.