Borítékolva volt VV Fannika jövője? - Expasija tudta, hogy ez lesz a vége

Forrás: RTLKLUB -
VV Dennis VV Zsuzsa VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Ahogy megírtuk, egy osztrák kupleráj hirdetésében bukkant fel VV Fannika.  A ValóVilág 7 egykori játékosát Kira néven hirdették, a férfiak óránként negyvenezer forintért élvezhették a társaságát. Egy ideig, mert a lány se szó, se beszéd lelépett, hirdetését törölték is a rendszerből. 

Fannika volt Való Világ-os játékostársainak megvan a véleményük a lány karrierjének alakulásáról.

"Ez nagyon gáz és nagyon ciki! Szép lány, nagyon okosnak tartotta magát, nem értem, miért nem tanult? Ruházati eladónak, műkörmösnek, szépségszalonba simán el tudnám képzelni, de kuplerájba? Nézz végig a szereplőkön! Robin, a nyertes dolgozik rendesen, úgy tudom, a többiek is… Én most mezőgazdasággal foglalkozom. Mi rendes munkából élünk. Fannika annak idején verte bent a nyálát, hogy ő egy királykisasszony, annyira gáz, hogy ilyen helyen kötött ki! De ha erre van igény, akkor csinálja!" – nyilatkozta Zsu.

Forrás: RTLKLUB

"Sírtam a röhögéstől, amikor meghallottam. De nagyon azért nem csodálkoztam, tudtam, hogy ez lesz a vége. Amikor együtt voltunk, akkor is pedzegette, hogy nyitott erre a szakmára. Sokat beszélgettem a volt párjával, és kiderült, Fannikát a műmell, műszáj meg a pénz motiválta egész életében. Lehet, hogy olyan lesz egyszer, mint Cicciolina" - magyarázta a lány egykori szerelme, Dennis.

Merevedés és szilikonmennyország - A pucér társkereső legjobb pillanatai (18+) http://www.life.hu/sztarok/20160615-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskereso-legjobb-pillanatai-merevedes-es-szilikon-minden.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen társkereső véget ért, ám számtalan pikáns, szexi és izgalmas pillanattal szolgáltak a testük minden porcikáját közszemlére tévő fiúk és lányok. TV + Sztárok--A pucér show jó nője, Lúcia: "Nem tudtam magamat adni" (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160615-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojenek-jo-noje-lucia-elarulta-ot-feszelyezte-a.htmlA szőke kebelcsoda hiába vetett be minden fondorlatot, nem járt sikerrel, és nem sikerült elcsábítania a kiszemelt Krisztiánt. TV + Sztárok--Megdöbbentő! Bódiék semmit sem változtak az első klipjük óta!http://www.life.hu/sztarok/20160617-bodi-margoek-semmit-sem-valtoztak-az-elso-klipjuk-ota.htmlA Bódi házaspár több év után ismét videoklipet forgatott, ennek kapcsán került elő az első zenés videójuk, amin látható, hogy a csinos és mindig mosolygós Bódi Margónak azóta gyakorlatilag csak a frizurája változott, de Guszti sem panaszkodhat... TV + SztárokOrigoKiss Ramóna: „Elég nagy kihívás elé állítottak"http://www.life.hu/sztarok/20160617-kiss-ramona-nemreg-tert-vissza-amerikabol-de-eleg-nagy-kihivas-ele-allitottak.htmlKiss Ramóna két hónapot töltött Amerikában. A színésznő elsősorban nyelvet tanult egy nemzetközi iskola szervezésében, de sokkal többel tért haza, mint a folyékony angoltudás, ráadásul itthon egy titokzatos lehetőség is várt rá. TV + SztárokOrigoElképesztő! 600 ezret keres havonta Reviczky Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20160617-raviczky-gabor-havonta-600-ezer-forintot-keres.htmlAz ismert színész nem titkolja a nyilvánosság előtt, hogy mennyi pénzt visz haza havonta. Most a Best magazin hasábjain rántotta le a leplet az elképesztő összegről. TV + SztárokOrigoSzexi hajóskapitány lett Kiszel Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20160616-kiszel-tunde-siofokon-hajoskapitany-lett.htmlDübörög a nyár, Kiszel Tünde számára biztosan: a naptárdíva szexi hajóskapitányként indítja a hétvégét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.