Gáspár Laci: "Sokáig vágytam rá és küzdöttem, mire esélyt kaptam"

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
X-Faktor X-Faktor 2016 Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci is ott lesz az ősszel rajtoló X-Faktor zsűrijében, az énekest is egy tévés tehetségkutató indította el a pályán. A válogatásokon sokszor érte kudarc, többször próbálta újra - úgy véli, tapasztalatai segítik majd abban, hogy jó mentora legyen a szériának.

"Eszembe jutott, hányszor indultam el, hányszor nem sikerült, és hányszor kezdtem újra. Majdnem tíz évet kellett várnom az áttörésre, sok idő telt el, mire megmutathattam magam" - mesélte az X-Faktor mentora az Origónak. Úgy véli, a tehetségkutatókban szerzett tapasztalat megkönnyíti a dolgát, komolyan veszi a rá bízott feladatot. "Nagyon nehezen indult be nálam az egész, ezért is becsülöm annyira. Sokáig vágytam rá és küzdöttem, mire esélyt kaptam, most a másik oldalán szeretnék helyt állni. Komolyan veszem, és lelkiismeretesen fogom csinálni."

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Ő is többször kapott negatív kritikát az évek alatt, bátran felvállalja majd, ha nem tetszik egy-egy előadás. "Nekem is mondtak véleményt, és nem mindig jót, a kérdés csak az, hogyan mondják. Sokszor éreztem, hogy nem is figyeltek az előadásra és úgy kritizálták, de ha valaki figyel, és segítő szándékkal mond valamit, akkor el lehet fogadni a negatív kritikát is. Én figyelni fogok, nyitva lesz a szemem és a fülem, senkit nem veszek félvállról. Magamat nem fogom meghazudtolni."

A teljes interjút itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.