Újabb tragédia! Fejbe lőtték a The Voice egyik népszerű énekesét

Forrás: Facebook/Alejandro 'Jano' Fuentes -
halál lövés műsor The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alejandro Fuentes még 2011-ben szerepelt a mexikói The Voice változatában. A családját szinte sokkolták a történtek. 

A 45 éves sztár éppen a születésnapját ünnepelte Chicagóban, amikor az eset történt. A Tras Bambalinas iskolájánál éppen egy autóban ült, amikor egy férfi rátámadt. Valószínűleg Alejandro Fuentes ellenált, mert a támadó fegyvert rántott. Az orvosszakértő szerint az énekest háromszor lőtték fejbe, melynek következtében három nap múlva a kórházban elhunyt. A rendőrség nyomoz az ügyben, hogy kiderüljön autólopás vagy rablás miatt kellett meghalnia a sztárnak - írja a Justjared.

Forrás: Facebook/Alejandro 'Jano' Fuentes
Keresztes Ildikó nem is lehetne ennél boldogabb: nagy álma vált valóra!http://www.life.hu/sztarok/20160620-keresztes-ildiko-nagyon-boldog-egy-alma-valt-valora-talalkozott-bonnie-tyler-enekesnovel.htmlAz énekesnő Facebook-oldalán mutatta meg rajongóinak, hogy egy régóta vágyott álma teljesült. TV + Sztárok--Harsányi Levente szerint igazságtalan lett volna a vereséghttp://www.life.hu/sztarok/20160620-harsanyi-levente-elmondta-velemenyet-a-magyar-focimeccsrol-a-2016-os-foci-eb-n.htmlA köztudottan nagy focirajongó műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét a Magyarország-Izland meccs után. TV + Sztárok--Hoppá! Szexi szoknyában biciklizik Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20160619-szexi-szoknyaban-biciklizik-madai-vivien-es-nem-fel-a-villantastol.htmlImádnak tekerni a magyar celebek. Most Mádai Vivien, Linczényi Márkó és Lakatos Márk avatott be minket bicajozási titkaikba. TV + Sztárok--Megdöbbentő! Bódiék semmit sem változtak az első klipjük óta!http://www.life.hu/sztarok/20160617-bodi-margoek-semmit-sem-valtoztak-az-elso-klipjuk-ota.htmlA Bódi házaspár több év után ismét videoklipet forgatott, ennek kapcsán került elő az első zenés videójuk, amin látható, hogy a csinos és mindig mosolygós Bódi Margónak azóta gyakorlatilag csak a frizurája változott, de Guszti sem panaszkodhat... TV + SztárokOrigoBerki Krisztián egy mázlista: Hódi Pamela egy szál bikiniben hódíthttp://www.life.hu/sztarok/20160616-hodi-pamela-a-testevel-hodit.htmlHódi Pamela egy nagyon izgalmas fotózáson járt, így ismét megcsodálhatjuk a dögös alakját, hiszen csak egy nadrág és egy falatnyi bikinifelső takarja a testét. TV + SztárokOrigoBálint gazda 97 évesen sem akar leállni a munkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160616-balint-gazda-97-evesen-sem-akar-leallni-a-munkaval.htmlKét könyvvel is készül Bálint György, aki 97 éves létére még mindig teljesen fitt, és a munkát sem hanyagolja el! Felesége próbálja pihenésre csábítani a gazdát. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.