Így készül a ma estére walesi félisten, Gareth Bale: Nem bízza a véletlenre!

Forrás: Facebook/ Gareth Bale -
Wales Gareth Bale Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden játékos igyekszik a legjobb formáját hozni az Eb-n, így van ezzel Gareth Bale is, aki különleges “fürdővel” készül az esti meccsre.

Az oroszok ellen lépnek pályára a walesi játékosok, amire az összes csapattag lázasan készül. Gareth Bale nem egy lazító, forró fürdővel próbál lenyugodni, sokkal inkább “hidegzuhanyt” vett a játékos. Őrületes mínuszokban áztatja izmait.

Forrás: Facebook/ Gareth Bale
Keresztes Ildikó nem is lehetne ennél boldogabb: nagy álma vált valóra!http://www.life.hu/sztarok/20160620-keresztes-ildiko-nagyon-boldog-egy-alma-valt-valora-talalkozott-bonnie-tyler-enekesnovel.htmlAz énekesnő Facebook-oldalán mutatta meg rajongóinak, hogy egy régóta vágyott álma teljesült. TV + Sztárok--Az Éjjel-nappal Budapest sztárja újabb lehetőséget kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20160620-polyak-rita-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-ujabb-lehetoseget-kapott-rendezokent-vesz-reszt-a.htmlBár kiírták a sorozatból a Polyák Rita által alakított karaktert, Reginát, a kamerák mögött továbbra is részt vesz a sorozat életében. Rendezőként dolgozik, de emellett a jövőben saját zenekarára is szeretne koncentrálni. TV + Sztárok--Gérard Depardieu megkapta a magáét! Megszégyenítette egy pornóshttp://www.life.hu/sztarok/20160620-gerard-depardieu-francia-szineszt-egy-pornolegenda-szegyenitette-meg.htmlA francia színész egy interjúban alázta meg a pornólegendának számító férfit, aki nem hagyta sokáig szó nélkül Gérard Depardieu szavait, hamar visszavágott. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi családját testőrökkel védikhttp://www.life.hu/sztarok/20160620-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-csaladjat-testorok-vedik-miutan-a-zeneszt-megfenyegettek.htmlKomolyan veszi a rendőrség a Galambos Lajosnak küldött halálos fenyegetést, amely egy police kezdetű e-mail-címről érkezett. A zenészt már kis is hallgatták az ügyben. TV + SztárokOrigoTörőcsik Mari: “Annyira ideges leszek a meccsek alatt, hogy majd megáll a szívem”http://www.life.hu/sztarok/20160620-torocsik-mari-annyira-ideges-leszek-a-meccsek-alatt-hogy-majd-megall-a-szivem-kern-andras-es-szirtes.htmlAz ország egy emberként szurkol a válogatottnak, ez alól a hírességek sem kivételek, Törőcsik Mari, Szirtes Tamás és Kern András is nagyon izgul a csapatért. TV + Sztárok--„Kapja be” - Schobert Norbi most tényleg nagyon kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20160620-norbi-elkepesztoen-kiakadt-a-facebook-oldalan-kiforgattak-szavait-most-tisztazza-a-felreerteseket.htmlVideós üzenetben mondta el véleményét a fitneszguru. Legutóbb megszólalt a magyar csapat sikeréről, de teljesen kiforgatták a szavait. Norbi most tisztázza a félreértéseket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.